به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد یزدان دوست، رئیس دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در نشست خبری به مناسبت بزرگداشت مقام خواجه نصیرالدین طوسی که صبح امروز (سشنبه ۵ اسفند) در دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی برگزار شد، اظهار کرد: امروزه باید اخلاق ناصری خواجه نصیر در عالم فقه ریاضی و علوم مختلف مورد توجه قرار گیرد چراکه ما بیش از گذشته نیازمند اخلاق مداری در سطح جامعه هستیم. امسال هفتمین سالی است که این روز را گرامی میداریم و به دغدغه مشکلات و مسائل دانشجویان میپردازیم.
او افزود: با توجه به نظارت وزارت علوم، این دانشگاه دارای ۱۱ دانشکده و ۶ پردیس و فعالیتهای پژوهشی ما در راستای همکاری بینالمللی است. البته فعالیتهای ما در مسیر پاسخگویی نیاز جامعه است؛ به طوری که گامهای خوبی تاکنون برداشتیم، همچنین تا امروز فاقد صندوق پژوهشی بودهایم که خوشبختانه در دهه فجر صندوق نوآوری این دانشگاه تاسیس شد که با این اتفاق دستاوردهای خوبی خواهیم داشت.
یزدان دوست تصریح کرد: بر اساس سند ۵ ساله که در دانشگاه ما وجود دارد مسیر حرکت ما در راستای پاسخگویی نیاز جامعه است، زیرا اکنون بالای ۸۰ درصد فارغ التحصیلان ما در رشته خود مشغول هستند، اما حرکت به سمت دانشگاه نسل ۳ از اهداف ماست که با موضوع محور کردن فعالیتها بتوانیم به حل مشکل بپردازیم.
او گفت: در راستای تعامل با صنعت از اوایل شیوع کرونا تاکنون با مجموعه فرودگاهی پیام همکاری خوبی داریم و قرار است یک ناحیه نوآوری را تاسیس کنیم چراکه ارائه خدمات به نیازهای آنها از اهداف دیگر ماست. همچنین با گروه مپنا یک موسسه مشترک راه اندازی کردیم تا فعاایتهای خود را موضوع محور کنیم؛ از طرفی با برخی از دانشگاههای کشور ارتباط خوبی در فعالیتهای علمی و پژوهشی داریم.
افزایش ۲۴ درصدی جذب دانشجوی خارجی
یزدان دوست اضافه کرد: امسال حدود ۲۴ درصد در جذب دانشجوی خارجی افزایش داشتهایم و با ۴۳ موسسه و دانشگاه برتر دنیا تفاهم نامه همکاری منعقد کردهایم و حدود ۲۵۰ فارغ التحصیل حوزه هوا فضا داریم که این موفقیت در این حوزه تاثیر همکاری با دانشگاههای روسیه است؛ همچنین دانشجوی شاغل مشترک با کشورهای هلند داریم.
رئیس دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در پایان یادآوری کرد: از نظر کیفی در حال رشد مقالات هستیم و با توان و نگاهی که به آینده داریم تلاش میکنیم توسعههای اقتصادی اجتماعی را در سایه توسعه علمی پیش ببریم. زیرا مهندسی که بتواند از علوم مختلف پاسخ مشخص به نیازهای کشور دهد یک مهندس واقعی و کاربردی خواهد بود.
انتهای پیام/