به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، مجید طبسی مدیر عامل شرکت داروسازی ثامن جزئیات این ۴ داروی جدید را گفت: محلول PH+ (پی. اچ. پلاس) یکی از محصولات جدید است که برای نخستین بار در کشور تولید شده و به عنوان جدیدترین نسل از محلولهای سدیم کلراید استنشاقی، در درمان بیماران ژنتیکی سیستیک فیبروزیس (سی. اف) مورد استفاده قرار میگیرد.
او افزود: ورود به سبد داروهای استنشاقی و افزایش حاشیه سود
محصولات تولیدی خط آمپول، از جمله از ویژگیهای تولید این محصول است.
محلول ویژه تزریق به کودکان و نوزادان
مدیر عامل داروسازی ثامن ادامه داد: یکی دیگر از داروهای جدید، محلول ثاموستامول (استامینوفن ۵۰ میلی لیتری) است که ویژه تزریق به کودکان و نوزادان بدون نیاز به رقیقسازی و آمادهسازی محلول است که پروژه تولید آن با هزینه ۶ هزار میلیون ریال و ۲۴ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت کار در مدت ۱۳ ماه به اتمام رسیده است.
طبسی بیان کرد: همچنین دو محلول جدید دیگر، پتاسیم کلراید ۱۵% و۳% در دکستروز ۵% (۵۰۰ میلی لیتری) است که برای رفع کمبود پتاسیم بدن استفاده میشود.
او با تأکید بر اینکه برای اولین بار در کشور، سرم بطری پتاسیم کلراید برای بیماران قلبی در این شرکت تولید و به بازار عرضه میشود، تصریح کرد: این پروژه دارویی با صرف بودجه ۸ هزار میلیون ریال و ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر ساعت کار در مدت ۱۴ ماه انجام شده است.
مدیر عامل شرکت داروسازی ثامن تاکید کرد: اجرای مراحل طراحی و تولید این محصولات جدید به همت متخصصان توانمند و باتجربه واحد تحقیق و توسعه (R&D) شرکت داروسازی ثامن و با بهرهگیری از تجهیزات آزمایشگاهی این شرکت انجام شده است.
صرفه جویی ۱.۵ میلیون دلاری با راه اندازی خط تولید کیسه آماده انواع سرم
طبسی با اشاره به راهاندازی خط تولید کیسه آماده انواع سرُم در این شرکت، با ظرفیت حجمی ۵۰ تا ۳هزار سیسی اظهار کرد: این دستگاه که ظرفیت تولید هزار کیسه در ساعت را دارد میتواند سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار صرفهجویی ارزی برای شرکت داروسازی ثامن به همراه داشته باشد.
او افزود: این خط تولید با صرف هزار نفر ساعت کار و ۶۰۷ هزار یورو بودجه در مدت ۱۸ ماه انجام شده است و علاوه بر امکان پاسخگویی صد درصدی نیاز ملی، میتواند نیازه کشورهای همسایه به کیسه آماده انواع محلولهای تزریقی را تامین کند.
انتهای پیام//ا.د