شهرکی گفت: بیش از پنج هزار تن میوه گرمسیری کُنار از سطح هزار و ۱۹۰ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

اردشیر شهرکی مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:: هزار و ۴۴۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت محصول گرمسیری کُنار اختصاص دارد که یکهزار و ۱۹۰هکتار آن بارور و بقیه نابارور است.

او متوسط برداشت کُنار در هر هکتار را ۹ تن ذکر کرد و افزود: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.

مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: شهرستان‌های فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب استان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب می‌شوند.

او  با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B، E، کلسیم، فسفر و آهن است.

او با بیان اینکه برداشت کُنار در سیستان و بلوچستان تا اسفند ادامه دارد گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال۱۱ هزار و ۱۳۷تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.

موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپایا' یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز است.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
میوه های گرمسیری چابهار حرف نداره باید برای کشت اونها تلاس بشه....