در گزارش زیر طرز تهیه خوراک رومانف روسی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  خوراک رومانف روسی آشنا کنیم.

مواد لازم

سینه مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۳۵۰ گرم
ژامبون مرغ به مقدار لازم
پیاز یک عدد
زعفران دم‌کرده یک قاشق چای خوری
کره سه قاشق سوپ خوری
آرد سه قاشق سوپ خوری
شیر یک پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده ۳۵۰ گرم
نمک به میزان لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کوکو استامبولی و پلو سبزیجات با لوبیا قرمز تا شیرینی توت بادامی برای عید نوروز + تصاویر


طرز تهیه:

– ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با پیاز حلقه شده و زعفران مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید. صبر کنید ۴ ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود.

– در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود. سپس مرغ‌ها را از یخچال بیرون آورده و در تابه ریخته و تفت دهید تا مرغ پخته شود. بهتر است زیر حرارت بلند باشد تا مرغ‌ها آب نیاندازد. - در یک تابه دیگر قارچ‌ها را اضافه کرده و روی حرارت بالا قرار داده و تفت می‌دهیم تا آب نیاندازد. مقداری آبلیمو به قارچ‌ها ااضافه کرده تا رنگ آن‌ها سیاه نشود.

– یک ظرف پیرکس آماده کرده و دیواره و کف آن را چرب می‌کنیم. سپس مرغ‌های تفت داده شده را در ظرف قرار داده و روی آن قارچ تفت داده شده را اضافه میکنیم. روی قارچ‌ها را ورق‌های ژامبون قرار می‌دهیم.

برای تهیه سس این غذای خوشمزه، ابتدا در یک قابلمه مقداری آرد وکره را با هم تفت می‌دهیم و سپس شیر را کم کم اضافه کرده و سریع هم می‌زنیم تا گلوله نشود و به غلطت فرنی برسد و در آخر مقداری نمک، فلفل بزنید.

– وقتی سس آماده شد، سس را روی سطح مواد ریخته و کل سطح مواد را می‌پوشانیم و در آخر پنیر را روی سطح سس می‌ریزیم.

– ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار داده و روی بالاترین طبقه قرار می‌دهیم تا روی خوراک طلایی شود. بعد از ۲۰ دقیقه غذا آماده است.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.