به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کتلت پوژارسکی آشنا کنیم.
مواد لازم
نان باگت (خردشده) – ۱ عدد
شیر – ۲۵۰ میلی لیتر
ران و سینه مرغ (بدون استخوان و خردشده) – از هرکدام ۲ عدد
تخم مرغ – ۲ عدد
روغن مایع – به مقدار لازم
پاپریکا (پودرشده) – ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر – ۲/۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) – به مقدار لازم
پودر سوخاری – به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
۱. نان باگت را به مدت ۳۰ دقیقه در ظرفی حاوی شیر بخوابانید تا نرم و یکدست شود. پس از این مدت، آن را با دست فشار دهید تا شیر اضافی از آن خارج شود، سپس نان را به همراه تکههای مرغ از چرخ گوشت رد کنید و در ظرفی بریزید؛
۲. تخم مرغ، دو قاشق سوپخوری روغن مایع، پاپریکا، پودر سیر، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ چرخ شده اضافه کرده و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کرده و مایه یکدستی حاصل شود؛
۳. کفِ دستتان را با روغن مایع، کمی چرب کنید. از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته، به شکل گرد فرم داده و با کفِ دست فشار دهید تا صاف شوند. آنها را در پودر سوخاری غلتانده و در تابهای حاوی روغنِ داغِ فراوان، روی حرارت ملایم سرخ کنید؛
۴. پس از سرخ شدنِ یک طرف، کتلتها را برگردانید تا طرفِ دیگر آنها نیز سرخ شود. پس از سرخ شدن، کتلتهای پوژارسکی را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس آنها را در ظرف دردار چیده و به همراه نان و سالاد میل کنید
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/