یک متخصص تغذیه گفت: مراقبت‌های تغذیه ای برای کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا یا کاهش عوارض ناشی از آن، در جریان ابتلا به این ویروس و دوران نقاهت ضروری است.

خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: همه گیری کرونا موجب بروز تغییراتی در شیوه زندگی تمام جوامع شده است. چاقی و اضافه وزن از جمله عوامل خطرناکی هستند که سلامت انسان‌ها را تهدید می‌کنند.

رحمانی افزود: مراقبت‌های تغذیه ای برای کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا یا کاهش عوارض ناشی از آن، در جریان ابتلا به این ویروس و دوران نقاهت ضروری است.

او گفت: افراد باید یک برنامه غذایی خوبی را برای خود در نظر بگیرند. بهتر است از میوه‌ و سبزی بیشتر استفاده شود زیرا ریزمغذی‌های بیشتری دارند. 

رحمانی بیان کرد: این مواد مغذی در میوه‌های رنگی بیشتر دیده می‌شود، یعنی هر میزان رنگی‌تر باشند، ارزش غذایی بیشتری خواهند داشت. در این دوران بهتر است از نان و غلات هم کمتر استفاده شود.

او تصریح کرد: میزان روغن مصرفی خود را کم کنید و تا جایی که امکان دارد حبوبات را در برنامه غذایی خود جای دهید. فراموش نشود که گروه لبنیات در هر زمانی لازم است البته از نوع کم چرب باشد. باید از هرنوع شیریجات و شکلات خودداری کرد، زیرا تنها باعث چاقی می‌شود.

این متخصص تغذیه در پایان تصریح کرد: درنظر گرفتن یک برنامه منظم برای فعالیت بدنی در منزل نیز از جمله راهکارهای الزامی است که عاملی موثر در پر کردن اوقات بیکاری بوده و به خاطر مصرف کالری در مقابله با افزایش وزن موثر است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار