معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتاب‌خوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: ۱میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی شرکت کردند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مهدی رمضانی معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتاب‌خوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در بازدید از کتابخانه‌های عمومی استان سمنان افزود: دهمین جشنواره کتاب‌خوانی رضوی با وجود کرونا به صورت گسترده در فضای مجازی برگزار شد.

او وظیفه کتابداران را مقدس و فراتر از انجام وظایف معمول اداری دانست و ابراز داشت: در میان کتابداران نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، افراد شریفی حضور دارند که علم و هنر کتابداری را توأمان کسب کرده اند.

معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتاب‌خوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: در نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، انجام وظیفه فرهنگی هیچ گاه تعطیل بردار نیست و تعامل پایدار و حقیقی بین کتابداران و کارکنان ستادی کتابخانه‌ها موجب موفقیت و ارائه خدمات بهتر به مراجعان می‌شود.

رمضانی گفت: همان‌طور که بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی در دوران کرونا، به دلیل ارائه خدمات درمانی به مردم، مهم و سرنوشت ساز هستند، فعالیت کتابخانه‌ها نیز در این دوران بسیار مهم است و نقش کتابخانه‌های عمومی در افزایش سرمایه اجتماعی و ایجاد آرامش، در دوران بحران بیش از دیگر زمان‌ها پر رنگ است.

معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتاب‌خوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه کتابداران نهاد، برنامه‌های فرهنگی خوب و مؤثری را در فضای مجازی برای مخاطبان برگزار می‌کنند گفت: کتابخانه‌ای پویا و فعال است که خدمات فرهنگی کتاب محور را در فضای مجازی نیز ارائه دهد و از فرصت‌های بی نظیری که این وسیله ارتباطی در اختیار اهالی فرهنگ می‌گذارد، غافل نماند.

او با تاکید بر اینکه تاثیر فضای مجازی فقط محدود به اطلاع‌رسانی نیست افزود: امروزه کارشناسان ارتباطات از تهدید‌های فضای مجازی و تبعات منفی آن می‌گویند؛ اگر چه فضای مجازی نمی‌تواند کاملا جای کتاب و کتابخانه را بگیرد، اما می‌تواند محل عرضه شایسته‌ای برای محتوای خوب باشد.

معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتاب‌خوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه نقد آگاهانه و دلسوزانه موجب پیشرفت می‌شود افزود: مسئولان نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از نقد سازنده و پیشنهاد‌های تخصصی همه مردم، کتابداران و کارکنان ستادی استقبال می‌کنند.

رمضانی با اشاره به فعالیت انجمن‌های خیران در استان‌ها گفت: باید از ظرفیت این انجمن‌ها، به عنوان حامیان مادی و معنوی فرهنگ و ابزار همبستگی میان مردم و کتابخانه، برای
توسعه فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی بیش از پیش استفاده شود.

او در ادامه نقش انجمن کتابخانه‌های عمومی را بسیار مهم خواند و گفت: انجمن‌ها یکی از مهمترین ارکان تصمیم گیری و تصمیم سازی برای کتابخانه‌های عمومی هستند.

معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتاب‌خوانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: در سال‌های اخیر انجمن کتابخانه‌های عمومی در استان‌ها فعال‌تر شد و تعامل خوبی با ادارات کل کتابخانه‌های عمومی دارند.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.