به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکاچ مرغ با تخم بلدرچین یک غذای زیبا و شکیل است که به سرعت آماده میشود. اسکاچ مرغ اصالتا یک غذای انگلیسی است. اسکاچ انواع گوناگونی دارد. به جای مرغ، آن را میتوان با سوسیس (۳۵۰ گرم) نیز تهیه کرد. همچنین اسکاچ مرغ را با تخم مرغ نیز میتوان تهیه کرد. در ادامه با طرز تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدرچین آشنا خواهید شد.
مواد لازم:
گوشت مرغ چرخ شده
تخم بلدرچین
سیر له شده
پیاز
سس خردل
سس فلفل
نمک و فلفل سیاه
کنجد
۳۵۰ گرم
۱۲ عدد
۳ حبه
۲ عدد
یک و نیم قاشق چایخوری
یک و نیم قاشق چایخوری
به میزان لازم
مقداری
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خورشت فسنجان و سیب زمینی به روش لیونز تا فاج فندق یک شیرینی خوشمزه + تصاویر
طرز تهیه:
گام اول: ابتدا تخمهای بلدرچین را آب پز کنید و پس از آن پوست آنها را جدا کنید.
گام دوم: پیازها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مرغ چرخ شده، سیر له شده، سس خردل، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب با پیازهای رنده شده مخلوط کنید.
گام سوم: ۳ قاشق کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
گام چهارم: مقداری به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به شکل کروی شکل دهید. سپس یک تخم بلدرچین را به آرامی داخل آن جای دهید و با مایه مرغ دور تخم بلدرچین را کاملا پر کنید.
گام پنجم: اسکاچها را درون تابهای محتوی روغن داغ سرخ نمایید. اسکاچ مرغ شما آماده است. میتوانید اسکاچها را با گلهایی از هویج تزیین کنید.
امیدوارم از تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدچین لذت برده باشید.
منبع: رنگین سفره