به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ملکه بادام یک شیرینی سنتی ایرانی است که با بادام و عسل و هل و زعفران درست میشود. این شیرینی دو لایه دارد، لایه زیرین آن از یک خمیر ساده تشکیل شده و لایه روی آن بادام و عسل. به طور سنتی این شیرینی در قالبهای مستطیلی درست میشود و بعد از پخت به شکل مربعهای کوچک برش داده میشود. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ملکه بادام را به شما آموزش خواهیم داد.
فوت و فن تهیه شیرینی ملکه بادام
برای طعم دادن به این شیرینی میتوانید از وانیل، هل یا رنده پوست لیمو استفاده کنید که سلیقهای است. روی شیرینیها را با پودر پسته تزیین کنید. حتما خلالهای بادام را قبل از استفاده تست کنید تا عطر بهتری داشته باشند. بعد از آماده شدن شیرینی را به شکل مربع یا لوزیهای کوچک برش بزنید و با چای سرو کنید. شیرینی را وقتی هنوز گرم است برش بزنید و بعد از خنک شدن با کاردک مخصوص آن را از قالب جدا کنید و درون ظرف مورد نظر قرار دهید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خورشت فسنجان و سیب زمینی به روش لیونز تا فاج فندق یک شیرینی خوشمزه + تصاویر
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام
ملکه بادام یک شیرینی سنتی ایرانی است که با بادام و عسل و هل و زعفران درست میشود. این شیرینی دو لایه دارد، لایه زیرین آن از یک خمیر ساده تشکیل شده و لایه روی آن بادام و عسل.
مواد لازم
½ پیمانه آرد
¾ پیمانه پودر قند
۹۰ گرم کره نرم شده
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
وانیل یا هل
مواد لازم برای روی شیرینی
½ پیمانه عسل
¼ پیمانه شکر
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری خامه
۱ قاشق غذاخوری شربت ذرت
۱ قاشق چایخوری زعفران آب کرده
۱۰۰ گرم خلال بادام تست شده
دستور العمل
قالب فر را با کمی کره چرب کنید.
کره و پودر قند را با همزن مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.
سپس تخم مرغ را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه دیگر با همزن مخلوط کنید تا یکدست شوند.
برای طعم دادن به خمیر شیرینی ملکه بادام میتوانید به انتخاب خود از وانیل، هل یا رنده پوست لیمو استفاده کنید.
در این مرحله طعم دهنده مورد نظر (وانیل، هل یا رنده پوست لیمو) را به مواد اضافه کنید.
سپس در حال هم زدن در چند مرحله و آرام آرام آرد را به مواد اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن تمام آرد و مخلوط شدن آن با مواد خمیر چسبناکی به دست خواهد آمد.
خمیر را درون قالب قرار دهید و با قاشق چرب شده خمیر را به صورت یکسان درون قالب باز کنید.
بعد از پهن کردن خمیر درون قالب، با چنگال روی سطح خمیر سوراخهایی ایجاد کنید.
سپس قالب را درون فر که از قبل روشن شده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم شده قرار دهید.
اجازه دهید شیرینی برای ۸ الی ۱۰ دقیقه درون فر بپزد. سپس قالب را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه مواد روی شیرینی ابتدا خلالهای بادام را تست کنید تا طلایی و برشته شوند.
در یک ماهیتابه یا قابلمه کوچک روی حرارت ملایم باقی مواد روی شیرینی را با هم مخلوط کنید. دقت کنید که مواد نباید به جوش بیایند.
سپس خلالهای بادام تست شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس ترکیب خلال بادام و عسل و باقی مواد را روی کراست شیرینی که از فر بیرون آورده بودید به صورت یکسان پخش کنید.
قالب را دوباره درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر شیرینی بپزد.
زمانی که کنارهها و روی شیرینی طلایی شد، شیرینی آماده است. قالب را از فر بیرون بیاورید و برش بزنید.
شیرینی ملکه بادام را به مربعهای کوچک برش بزنید و سرو کنید.
منبع: فودوتو
انتهای پیام/