![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
حسن باقری شکیب، کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: بارش برف زمستانی که از دیشب آغاز شده است تا ظهر امروز در بیشتر نقاط استان ادامه دارد و در بعد از ظهر از شدت آن کاسته می شود.
او با اشاره به کاهش شدید دمای هوا از امشب در استان همدان افزود: پیش بینی می شود امشب دمای هوا در استان به کمتر از ۱۰ درجه سانتیگراد زیر صفر هم برسد.
کارشناس اداره کل هواشناس استان اظهار داشت: این سامانه بارشی بیشترین بارش ها را در جنوب و جنوب غربی استان داشته است و از فردا به تدریج از استان خارج می شود.
باقری شکیب: ادامه داد: کاهش دمای شبانه احتمال سرمازدگی باغات و زمین های کشاورزی را با توجه به گرم شدن هوا طی دو هفته اخیر به همراه دارد.
انتهای پیام/ا