به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بهروز چگنی معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی از ۱۵ آذر در این شهرستان گفت: این طرح با همکاری تمام سازمان و نهادهای دولتی به ویژه موسسههای خیریه و مردمی به صورت کشوری اجرا شد که میتواند به عنوان یک نمونه در سایر کشورها معرفی شود.
او با بیان اینکه عدهای به صورت تیمهای فعال به منازل افراد مشکوک و مبتلا به بیماری کرونا مراجعه و وضعیت سلامت آنها را بررسی میکنند، افزود: ۳۳ تیم در قالب ۱۴۴ نفر شامل نیروهای هلال احمر، بسیج و یک نیروی بهداشت در زمینه نظارت بر شیوهنامههای بهداشتی در سطح شهرستان دزفول فعالیت دارند و این تیمها در محل حاضر شده و در صورت نیاز به گرفتن نمونه و آزمایش و یا درمان نسبت به انجام این امور اقدام میکنند.
چگنی اظهار داشت: ۹۰ تیم حمایتی شامل ۱۸۰ نیروی بسیجی نیز به صورت داوطلبانه وارد عمل شدند و خانوادههای مبتلا به کرونا نیازمند را حمایت مالی کردند که وظیفه این گروهها جمعآوری کمکهای مردمی و تحویل به خانوادههای نیازمند است و تاکنون در قالب طرح شهید قاسم سلیمانی، بستههای معیشتی و بهداشتی به ارزش ۶ میلیارد ریال توزیع شده است.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی دزفول تصریح کرد: افراد شناسایی شده به صورت ایزوله خود را از منزل، بیمارستان و یا نقاهتگاه جدا میکنند تا از انتشار این ویروس جلوگیری شود و اطرافیان این بیماران نیز در صورت علامت دار بودن تست میدهند در غیر این صورت از دیگر افراد جدا میشوند و زمانی که علامتی از بیماری در آنها مشاهده نشد، آزاد میشوند.
این مقام مسئول با اشاره به لزوم جلوگیری از برخورد افراد مشکوک با سایر افراد بیان داشت: نقاهتگاه در پیک دوم آماده شد و حدود ۱۷۰ نفر به صورت کاملا رایگان در این نقاهتگاه بین ۱۰ تا ۱۴ روز پذیرایی شدند و در صورت نیاز دوباره استفاده میشود.
چگنی ضمن قدرانی ازگروههای جهادی به ویژه گروه جهادی شهدای مدافع حرم و خیران برای اجرای طرح قاسم سلیمانی در دزفول گفت: اگر مساعدت و همراهی مردم نبود این طرح به نتیجه نمیرسید.
انتهای پیام/ی