به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری نووستی، الکساندر یودوکیموف متخصص مغز و اعصاب میگوید: بیماریهای قلبی عروقی مانند تصلب شرایین، یا التهاب مفصل گیجگاهی فکی یا نقص در آن، میتواند یکی از دلایل ایجاد وزوز گوش باشد.
او تصریح کرد: اگر در رگهای خونی پلاک ایجاد شود، یک چرخش و اختلال در گردش خون ظاهر میشود که ما میتوانیم با شنیدن صدای ضربان متوجه آن شویم. این اتفاق به تغییر فشار موضعی بوجود آمده در رگهای خونی که موجب شدیدتر شدن نبض میشود، مربوط است.
به گفته این پزشک متخصص، دیابت نیز میتواند یکی از دلایل وزوز گوش باشد، زیرا این بیماری بر سلولهای شنوایی و مویرگهایی که تکانه عصب را تشکیل میدهند، تأثیر میگذارد.
یا اینکه ممکن است یک مشکل در مهرههای گردنی شما علت وزوز گوش باشد؛ چراکه استئوکندروز یا دردهای استخوانی باعث اسپاسم عروق خونی میشود که جریان خون را بیشتر مختل میکند.
یودو کیموف میگوید: البته بیماریهای گوش و حلق و بینی شیوع بیشتری دارد و علت آن ممکن است عفونتهایی مانند التهاب عصب شنوایی یا مراکز شنوایی در پوسته مغز به دلیل ظهور تومورهای مختلف باشد.
این متخصص اشاره میکند که فشار خون بالا یا پایین و مصرف برخی از انواع داروها نیز میتواند باعث وزوز گوش شود.
وزوز گوش، زنگ یا سر و صدای در گوش بدون دخالت عامل خارجی است. بیماران این احساس را به صورت صدای خش خش، سوت، زنگ زدن، صدای ناشی از ریختن آب و صدای ملخ توصیف میکنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/