رئیس اداره امور عشایری سبزوار گفت: با اجرای طرح "زنجیره تولید" میزان تولید گوشت قرمز عشایر سبزوار نسبت به سال گذشته حدود ۲۰۰ تن بیشتر شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حمید کیانی مهر رئیس اداره امور عشایری سبزوار گفت: میانگین تولید سالانه گوشت قرمز دامداران عشایر سبزوار حدود ۷۰۰ تن است که این مقدار امسال افزون بر ۸۵۰ تن شده است.

او افزود: با حمایت دولت، طرح پروار بندی یا زنجیره تولید گوشت قرمز در مناطق عشایری این شهرستان با ارایه تسهیلات و تامین نهاده‌های دامی مناسب در دست اجراست که این طرح به افزایش تولید گوشت قرمز منجر شده است.

رئیس اداره امور عشایری سبزوار ادامه داد: دامداران عشایر این شهرستان با تولید سالانه افزون بر ۷۰۰ تن گوشت قرمز ۲۱ درصد گوشت این شهرستان را تولید می‌کنند.
 
انتهای پیام//م.ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جواد دهلران
۱۲:۵۰ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
بازم دست مریزاد به این هموطنان عزیز عشایر