به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلوای آناناس یکی از غذاهای خوشمزه هندی است که به خاطر طعم و ظاهر زیبایش در کشور ما هم فراگیر شده است. این حلوای خوشمزه را میتوانید به عنوان یک دسر شیک در مهمانیهای خود سرو کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی میتوانید برای ۶ نفر حلوای آناناس تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه حلوای آناناس در ادامه با همدوره همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد لازم حلوای آناناس
پوره آناناس نصف پیمانه
آناناس خرد شده نصف پیمانه
آرد سمولینا نصف پیمانه
روغن مایع به اندازه کافی
شیر ۱ پیمانه
شکر به اندازه کافی
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا یک تابه مناسب انتخاب میکنیم و مقداری روغن داخلش میریزیم، سپس تابه را روی حرارت قرار میدهیم و پس از گرم شدن روغن، آرد سمولینا را اضافه میکنیم. آرد را به خوبی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند و طلایی شود.
پس از اینکه آرد سمولینا طلایی رنگ شد تکههای آناناس را به تابه اضافه میکنیم و یک دقیقه با آرد سمولینا تفت میدهیم و پس از اینکار شیر را به تابه اضافه میکنیم. مواد را مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
پس از یک دقیقه تفت دادن مواد، پوره آناناس را اضافه میکنیم و مجدد ۲ دقیقه دیگر مواد را تفت میدهیم. در ادامه زعفران دم کرده را برای رنگ دهی به حلوا اضافه میکنیم. تفت دادن حلوا را ادامه میدهیم تا زمانی که شیر کمی تبخیر شود؛ و حلوا کمی غلیظ شود. پس از ۵ دقیقه شکر را اضافه میکنیم. چون آناناس شیرین است نیاز نیست مقدار زیادی شکر اضافه کنید. کمی شکر اضافه میکنیم و طعم حلوا را میچشیم اگر شیرینی اش کافی بود دیگر شکر اضافه نمیکنیم.
پس از اضافه کردن شکر تفت دادن حلوا را ادامه میدهیم تا زمانی که حلوا کمی سفت شود و آرد سمولینا کاملا پخته شود. پس از اینکه حلوا آماده شد میتوانیم آنرا با مغز بادام، مغز پسته، مغز گردو یا آناناس خرد شده تزیین کنیم.
منبع: همدوره
انتهای پیام/