به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دانه کنجد سیاه خام (بو داده نباشد) یکی از دانههایی است که رشد سریعی دارد و به درد سبزه دقیقه نودی عید میخورد. یک هفته قبل از عید هم میتوانید این سبزه سفره هفت سین را آماده کنید به این ترتیب تا روز سیزده بدر یک سبزه سرحال و شاداب دارید. برای درست کردن سبزه هفت سین با کنجد سیاه باید کنجدها را به مدت چند ساعت در آب خیس کنید. حدود ۷ الی ۸ ساعت کافی است.
برای سبز کردن سبزه کنجد سیاه بعد از خیس کردن آن، روی ظرف مورد نظرتان یک پارچه نازک نخی بکشید. سپس دانههای کنجد خیس خورده را روی پارچه بریزید.
چند روز زمان لازم است تا کنجدها جوانه بزنند و سبز شوند. اگر دوست دارید شکل متفاوتی از سبز داشته باشید میتوانید سبزه کنجد را دور یک بطری یا کوزه به هر اندازهای که دوست دارید سبز کنید. به همین ترتیب دور بطری یا کوزه گلی تمیز و پاکیزه را با یک پارچه تمیز بپوشانید و روی آن دانههای کنجد خیس خورده و لعاب دار را بریزید. کنجدها، چون خیس هستند و لعاب دارند روی پارچه میچسبند. کنجد سفید بو نداده و خام هم گزینه خوبی برای سبزه عید است.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/