به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کرپ مرغ و قارچ، یکی از غذاهای معروف و خوشمزه فرانسوی میباشد. کرپ، یک نوع پنکیک نازک بوده که با مواد مختلف، چون سینه مرغ، قارچ و پنیر پیتزا و… پر شده و طبخ میشود. میتوانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود برخی از محتویات داخل کرپ را حذف و یا اضافه کنید. از این رو هم میتوان آن را به عنوان یک غذای اصلی در وعدههای غذایی سرو کنید و هم به عنوان دسر در مهمانیها و مجالس پذیرایی نمایید.
کرپ مرغ و قارچ، یک غذای جدید و خوش طعم بوده که میتوانید در منزل به راحتی تهیه و سرو کنید. این غذای خوشمزه و پرطرفدار، یک تنوع عالی را برای برنامه غذایی بدون برنج شما تدارک خواهد دید که بسیار مقوی و سالم نیز است.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
آرد: ۱۰۰ گرم
سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
شیر: ۲۰۰ میلی لیتر
پنیر موزارلا: ۱۵۰ گرم
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کشیده: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را در یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید.
شیر ولرم و کمی نمک به ظرف اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.
آرد را مرحله مرحله و سپس کره آب شده را اضافه و هم بزنید.
در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، کمی از مایه کرپ ریخته و پهن کنید.
وقتی یک طرف کرپ سرخ و آماده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
به همین ترتیب تمام مایه کرپ را در ماهی تابه سرخ کنید.
سپس پیاز را نگینی خرد و در یک ماهی تابه جدا کمی تفت دهید.
سینههای مرغ و فلفل دلمهای را نیز خرد کرده و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.
سپس قارچها را حلقهای خرد کنید و به همراه زعفران و ادویهها به مواد ماهی تابه اضافه و تفت دهید و بعد از ۲ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
ظرف فر را کمی چرب کنید.
سپس کرپهای آماده شده را پهن و کمی از مایه مرغ در وسط کرپ ریخته و سپس پنیر موزارلا بر روی آن بپاشید و در آخر لایههای کناری کرپ را در وسط جمع و رول کنید.
تمام کرپها را به همین صورت رول و در ظرف فر بچینید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
بعد از کمی گرم شدن فر، کرپها را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/