در گزارش زیر طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کرپ مرغ و قارچ، یکی از غذا‌های معروف و خوشمزه فرانسوی می‌باشد. کرپ، یک نوع پنکیک نازک بوده که با مواد مختلف، چون سینه مرغ، قارچ و پنیر پیتزا و… پر شده و طبخ می‌شود. می‌توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود برخی از محتویات داخل کرپ را حذف و یا اضافه کنید. از این رو هم می‌توان آن را به عنوان یک غذای اصلی در وعده‌های غذایی سرو کنید و هم به عنوان دسر در مهمانی‌ها و مجالس پذیرایی نمایید.

کرپ مرغ و قارچ، یک غذای جدید و خوش طعم بوده که می‌توانید در منزل به راحتی تهیه و سرو کنید. این غذای خوشمزه و پرطرفدار، یک تنوع عالی را برای برنامه غذایی بدون برنج شما تدارک خواهد دید که بسیار مقوی و سالم نیز است.


بیشتر بخوانید


مواد لازم

آرد: ۱۰۰ گرم
سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
شیر: ۲۰۰ میلی لیتر
پنیر موزارلا: ۱۵۰ گرم
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کشیده: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید.

شیر ولرم و کمی نمک به ظرف اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.

آرد را مرحله مرحله و سپس کره آب شده را اضافه و هم بزنید.

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، کمی از مایه کرپ ریخته و پهن کنید.

وقتی یک طرف کرپ سرخ و آماده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

به همین ترتیب تمام مایه کرپ را در ماهی تابه سرخ کنید.

سپس پیاز را نگینی خرد و در یک ماهی تابه جدا کمی تفت دهید.

سینه‌های مرغ و فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کرده و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.

سپس قارچ‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و به همراه زعفران و ادویه‌ها به مواد ماهی تابه اضافه و تفت دهید و بعد از ۲ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

ظرف فر را کمی چرب کنید.

سپس کرپ‌های آماده شده را پهن و کمی از مایه مرغ در وسط کرپ ریخته و سپس پنیر موزارلا بر روی آن بپاشید و در آخر لایه‌های کناری کرپ را در وسط جمع و رول کنید.

تمام کرپ‌ها را به همین صورت رول و در ظرف فر بچینید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

بعد از کمی گرم شدن فر، کرپ‌ها را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.


منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۱ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
پنیرموزارلارو به وسطش میریزیم یا روی کرپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۹
به جای کره آب شده میتونیم روغن سرخ کردنی استفاده کنیم ؟
Iran (Islamic Republic of)
آشپز
۰۷:۳۸ ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
خیر