به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همانطور که میدانید در غذاهای رستورانها و مراسمهای متفاوت از ترشی کلم در طعمهای متفاوت دورچینی میشود. در ادامه با ۳ روش پخت ترشی کلم آشنا میشوید.
مواد لازم برای کلم ترشی با چغندر:
کلم ۲ کیلوگرم
هویج ۲ عدد
چغندر ۱ عدد
آب ۱ لیتر
شکر ۵۰ گرم
نمک ۵ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۵ تا ۶ عدد
سرکه سفید ۱۵۰ گرم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه کلم ترشی با چغندر:
کلم برگ سفید را به صورت نوارهای باریک خرد کنید و بشویید و آبکشی کنید. هویجها را بشویید و رنده درشت کنید. چغندرها را پوست بگیرید و بشویید و به قطعات ریز خرد کنید و یا رندهی درشت کنید.
در صورت تمایل ۱-۲ عدد سیر را ریز خرد کنید و یا رنده کنید. زمانی که آب کلمها کشیده شد. شیشهای تمیز و خشک را اتخاب کنید و داخل آن یک لایه کلم بریزید و بعد هویج رنده شده و چغندرها را به صورت لایهای بریزید اگر تمایل داشتید سیر را اضافه کنید. اگر ترشی تند دوست دارید فلفل تند هم اضافه کنید. سپس ترتیب لایهها را ادامه بدهید.
در قابلمهای آب و سرکه و نمک و شکر و فلفل را اضافه کنید و چند جوش که خورد شعله را خاموش کنید و آن را روی مواد ترشی داخل شیشه بریزید. زمانی که خنک شد، درب آن را محکم ببندید و در جای خنک و تاریک قرار بدهید حدود ۳-۵ روز ترشی شما میرسد. پس از گذشت این زمان آن را در یخچال قرار بدهید.
• برای تهیهی این ترشی میتوانید از کلم قرمز و یا سفید استفاده کنید. در هر صورت به دلیل داشتن چغندر رنگ ترشی قرمز میشود.
طرز تهیهی ترشی کلم ساده:
مواد لازم برای ترشی کلم ساده:
کلم قرمز ۵۰۰ گرم
نمک نصف قاشق غذاخوری
سرکه سفید به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی کلم قرمز:
برای تهیهی ترشی کلم میتوانید آن را به صورت نوارهای باریک خرد کنید و بعد بشویید و یا آن را برگ برگ کنید، بشویید و بعد به صورت نواری خرد کنید.
اجازه بدهید آب کلمهای شسته و خرد شده کاملا کشیده شود و بعد آنها را داخل شیشه بریزید و روی آن نمک بپاشید، پس از آن روی آن سرکه بریزید تا حدی که روی کلمها را سرکه بپوشاند. در آن را محکم ببندید و در جای خنک بیرون از یخچال قرار بدهید. پس از یک هفته ترشی شما رسیده است و میتوانید از آن استفاده کنید. بعد از یک هفته ترشی را در یخچال قرار بدهید تا دیرتر خراب شوند.
طرز تهیه ترشی کلم شیرین:
مواد لازم برای ترشی کلم شیرین:
کلم کوچک ۱ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی کلم شیرین:
برای درست کردن ترشی کلم شیرین، ابتدا کلمها را به صورت لایههای نازک خرد کنید؛ و داخل ظرف آبی بریزید و سپس آنها را آبکشی کنید. اجازه بدهید آب آن کاملا کشیده شود. کلمها را داخل شیشه بریزید، روی آن نمک و شکر بریزید و پس از آن سرکه را روی آن بریزید تا کاملا پوشیده شوند. این میزان شکر باعث ملس شدن میشود، اما اگر شیرینتر دوست دارید میتوانید میزان بیشتری شکر بریزید.
در شیشه را محکم ببندید و چند روز در بیرون از یخچال نگهداری کنید تا برسد و بعد داخل یخچال نگهداری کنید. این ترشی خیلی زود میرسد. اگر در جای گرم نگهداری کنید، کلمهای شما بد رنگ میشوند.
• ترشی را در جایی نگهداری کنید که از رسیدن نور خورشید به آن جلوگیری شود.
منبع:بیتوته
انتهای پیام/