نتایج تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهد که استفاده از ماسک برای بیماران آلوده به کرونا می‌تواند بسیار مفید باشد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، استفاده از ماسک‌های پزشکی توسط بیمارانی که به ویروس کرونا آلوده شده اند می‌تواند از شدت کووید ۱۹ بکاهد. این نتیجه توسط دانشمندان موسسه ملی بهداشت ایالات متحده به دست آمد که مطالعه آن‌ها در مجله Biophysical Journal منتشر شده است.

متخصصان دریافته‌اند که ماسک‌ها به میزان قابل توجهی رطوبت هوای استنشاق شده را افزایش می‌دهند، در نتیجه تولید اینترفرون‌ها (پروتئین‌های ترشح شده توسط سلول‌های بدن در پاسخ به حمله پاتوژن) را تحریک می‌کنند.

آدریان باکس، نویسنده این تحقیق گفت: افزایش سطح رطوبت چیزی است که بیشتر افرادی که از ماسک استفاده می‌کنند آن را احساس کرده اند بدون اینکه بدانند این رطوبت در واقع می‌تواند برای آن‌ها مفید باشد.

هوای مرطوب همچنین می‌تواند گسترش ویروس به ریه‌ها را کاهش دهد، باعث ترشح موکوسیلیاریا شده و مکانیسم محافظی در دستگاه تنفسی مخاط و ذرات بالقوه مضر را از ریه‌ها پاک کند.

دانشمندان چهار نوع ماسک رایج (N۹۵، جراحی یکبار مصرف سه لایه، پنبه و پلی استر دو لایه و پنبه سنگین) را آزمایش کردند. از داوطلبان خواسته شد که در یک جعبه سیاه و سفید که نفوذ هوا ندارد نفس بکشند و پس از آن سطح رطوبت در جعبه اندازه گیری شد. سپس شرکت کننده‌ها در آزمایش این روش را با ماسک بر روی صورت خود تکرار کردند. نتایج نشان داد که در حالت دوم، بیشتر بخار آب بر روی بافت باقی مانده، متراکم شده و دوباره استنشاق می‌شود. ضخیم‌ترین ماسک پنبه‌ای بالاترین سطح رطوبت را ایجاد می‌کند.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار