به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت خورش کنجد کنیم.
مواد اصلی
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
آب ۳-۴ پیمانه
کنجد بو داده و آسیاب شده ۵۰۰ گرم
رب انار ۴۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
شکر (در صورت دلخواه)
۱ قاشق غذا خوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.
سپس گوشت و زردچوبه را به آن بیفزایید و تفت دهید. بعد از تفت دادن اب در آن بریزید و بگذارید بپزد.
وقتی گوشت نیمه پز شد، کنجد آسیاب شده را به آن اضافه کنید تا همراه با گوشت و پیاز بپزد و جا بیفتد.
در پایان، رب انار و نمک را به آن بیافزایید و بگذارید قدری بجوشد و جا بیفتد. در صورت دلخواه، میتوان شکر هم به این خورش افزود.
سایر نکات
این خورش مانند خورش فسنجان است، باید حسابی به روغن بیفتد.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/