
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، کامران رهی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه هماکنون ۳۰ درصد مدارس استان تخریبی است، گفت: طی هشت سال گذشته سه هزار و ۷۱۵ کلاس درس در استان بازسازی، مقاومسازی و یا احداث شده است.
او افزود: زیربنای این کلاسهای درس ۱۹۳ هزار و ۱۶ مترمربع است.
بیشتر بخوانید
رهی اضافه کرد: این طرحها در قالب طرحهای احداثی تخریب و بازسازی و خیری هستند که طی هشت سال گذشته ۲۴۴ طرح تحویل داده شده است.
او طرحهای آغاز شده در سال ۹۹ در استان را ۵۷ طرح خیری، ۱۰ طرح ورزشی و ۱۰ طرح تخریب و بازسای برشمرد و گفت: همزمان با دهه فجر امسال ۱۱ طرح از این تعداد تکمیل و افتتاح شد و مابقی تا سال آینده افتتاح خواهد شد.
رهی افزود: تکمیل طرحهای نیمهتمام خیری، تخریب و بازسازی در دست اجرا در استان ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
انتهای پیام/ف