استفاده از زمین‌های ساحلی برای پرورش ماهیان خاویاری پتانسیل خوبی برای تکثیر این ماهیان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،محمد مهدی عباس‌زاده معاون آبزی‌پروری شیلات مازندران با بیان اینکه پرورش ماهی خاویاری به دو صورت استفاده از منابع آب داخلی و استفاده از آب دریا انجام می‌شود، گفت: برای پرورش ماهیان خاویاری در استان از زمین‌های ساحلی با استفاده از آب دریا استفاده می‌کنیم که پتانسیل خوبی برای تکثیر این ماهیان دارد.
او به افزایش ۱۶ درصدی صادرات محصولات شیلاتی استان اشاره کرد و افزود: ماهیان خاویاری به کشور‌های اروپایی و حاشیه خلیج فارس، گوشت ماهیان خاویاری به کشور‌های روسیه، عراق و افغانستان صادر شد.

عباس‌زاده با بیان اینکه مازندران رتبه نخست تولید ماهیان خاویاری را در کشور داراست گفت: ۲ هزار و ۱۷۷ کیلوگرم ماهیان خاویاری از آغاز امسال تاکنون در آب‌های ساحلی استان صید شده است.

عباس‌زاده با اشاره به اینکه امسال صادرات ماهیان از لحاظ وزنی هشت هزار و ۶۵۰ تن به ارزش ۱۸ میلیون دلار بوده است، افزود: صادرات شامل خوراک آبزیان، گوشت ماهیان خاویاری، ماهیان سردابی و گرمابی بوده است.

معاون آبزی‌پروری شیلات مازندران گفت: خوراک آبزیان به کشور‌های ارمنستان، آذربایجان، عراق و افغانستان صادرات شد.

او افزود: ۱۱ هزار تن کیلکا و هزار و ۳۲۰ تن ماهیان استخوانی از آغاز فصل صید تاکنون در استان صید شده است.
انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار