به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پلوی اسفناج با ماهی را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
برنج..... ۶۰۰ گرم (۴ پیمانه)
پیاز خرد کرده ..... ۱ عدد بزرگ
روغن.... به میزان لازم
سیر له کرده... ۲ حبه
اسفناج خرد کرده..... ۲ کیلو
نمک..... یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه....... یکدوم قاشق چایخوری
کره.... ۱۰۰ گرم
فیله ماهی....... ۶ تیکه
روش تهیه
برنج را بشوئید، بخیسانید و آبکش کنید. آنگاه پیاز و قدری روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا پیاز سبک و طلایی شود. حالا سیر، اسفناج، نمک و فلفل را بیفزائید و چند دقیقه دیگر آن را تفت دهید. سپس در قابلمة مناسبی برنج و اسفناج را لابهلای هم بریزید و کرة را آب کرده و روی سطح اسفناج پلو بدهید و به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آن را دم کنید. حالا فیلة ماهی را که با نمک و فلفل مزهدار کردهاید در این فاصله سرخ کنید. اکنون برای پذیرائی پلو را در دیس مناسبی بکشید و ماهیهای سرخکرده را رویش قرار دهید و با برنج زعفرانی آن را بیارائید.
خواص اسفناج
اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماریهای مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان "سوپر خوراکی" در نظر گرفته میشود و میتواند با روشهای مختلف خورده شود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام