نشست تخصصی نقش راهنمایان در توسعه و تقویت گردشگری به میزبانی پایگاه میراث جهانی تخت جمشید برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید در نشست تخصصی نقش راهنمایان در توسعه گردشگری، ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر، گفت: رونق گردشگری با استفاده از ظرفیت‌های منابع انسانی به ویژه جامعه محلی بسیار تاثیرگذار است و این نقش می‌تواند به گونه‌ای بازتعریف و مدیریت شود که بومیان این منطقه و شهرستان مرودشت بتوانند علاوه بر دستاورد‌های فرهنگی اجتماعی از درآمد‌های اقتصادی بیشتری، منتفع شوند.

حمید فدایی گفت: تخت جمشید و توسعه پایدار آن توسط ایده پردازان این صنعت برای بهره‌برداری بهتر و ارائه خدمات گردشگری مطلوبتر به بازدیدکنندگان، نیازمند استفاده از خرد جمعی است که در چنین موضوعی راهنمایان گردشگری به عنوان سفیران فرهنگی در سطوح مختلف بین المللی، ملی و محلی، نقش کلیدی و قابل توجهی دارند.

او ادامه داد: تاثیرگذاری راهنمایان به دلیل ارتباط مستقیم با گردشگران، در توسعه گردشگری غیرقابل انکارست و به همین دلیل توجه به موضوعات آموزشی و حمایتی از جامعه راهنمایان گردشگری در برنامه‌های پایگاه جهانی تخت جمشید قرار دارد.

مدیرکل فرهنگی معاونت گردشگری و امور زائرین استانداری فارس نیز گفت: استانداری به عنوان نهاد حاکمیتی و به عنوان اصلی‌ترین مجموعه دولتی در هر استان محسوب می‌شود که مهم‌ترین وظیفه این مجموعه هماهنگی و سیاست‌گذاری دستگاه‌های اجرایی است.

علوی اظهار کرد: شیوع همه گیری کروناویروس، آسیب شدیدی به صنعت گردشگری وارد کرد، اگرچه تلاش‌هایی برای پیش‌بینی و تامین بسته‌های حمایتی از این صنعت، در دستور کار بوده است.

این مقام مسئول تاثیرگذاری در شناخت بیشتر مجموعه‌های گردشگری را از مهمترین تاثیرات راهنمایان گردشگری دانست و در این باره گفت: بسیاری از اماکن گردشگری فارس همچنان ناشناخته است و راهنمایان گردشگری به عنوان سفیران فرهنگی می‌توانند در راستانی معرفی هرچه بهتر و مطلوبتر این اماکن و ظرفیت‌ها کمک کنند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.