به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه دانشگاهها دورههای تکاملی متعددی را پشت سر گذاشتهاند، گفت : امروزه فعالیتهای دانشگاهها از مرحله در اختیار قرار دادن علم و تربیت کارشناس فراتر رفته است.
او گفت : در حال حاضر دانشگاهها به عنوان یک نهاد علمی در مسیر تعامل با مردم و شناخت مشکلات آنها گام برداشتهاند تا بتواند با شناسایی، پذیرش و پردازش مشکلات جامعه خروجی و راهکاری برای آن ارائه دهند.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه افزود: این فرآیند اکنون در دانشکدههای مختلف دانشگاه رازی هم با جدیت پیگیری شده و تلاش میشود از ظرفیت دانشگاه برای حل مشکلات مردم استفاده شود.
اعلمی آل آقا ادامه داد: به دنبال آن هستیم با استفاده از توان ۵۰۰ عضو هیات علمی که در دانشگاه رازی داریم تحولی در سطح جامعه ایجاد و از آثار و برکات علم برای کمک به حل مشکلات مردم استفاده کنیم.
او سپس به شرایط خاصی که بیماری کرونا بری دانشگاهها ایجاد کرده هم اشاره کرد و افزود: این شرایط مانع فعالیتهای توسعهای دانشگاه نشده و هر روز تحولی جدید را در سطح دانشگاه رازی شاهد هستیم.
سهراب دل انگیزان رئیس دانشکده علوم اجتماعی، اقتصاد و کارآفرینی دانشگاه رازی کرمانشاه هم با بیان اینکه تولید علم و عالم نقش و کارکرد اصلی دانشگاه است، گفت: دانشگاه در کنار این کارکرد وظایف دیگری هم دارد که از مهمترین آنها میتوان به تعامل بیشتر با مردم و جامعه اشاره کرد.
او ادامه داد: امروزه دانشگاه نمیتواند عملکرد جزیرهای داشته باشد، بلکه باید در درون جامعه قرار بگیرد و مسئولیت اجتماعی خود را برای حل مشکلات جامعه ایفا کند.
دل انگیزان افزود: اهمیت این کارکرد برای دانشگاههای محلی بسیار پررنگتر است.
او به افتتاح دو مرکز کلینیک مشاوره و همچنین مرکز شتابدهی دانشکده علوم اجتماعی اشاره کرد و گفت: این دو مرکز با هدف ایجاد درگاه ارتباطی بین دانشگاه و جامعه ایجاد شده و به افزایش تعامل بین این دو بخش کمک میکند.
کلینیک تخصصی مشاوره دانشگاه رازی، در رشتههای روانشناسی خانواده، اقتصاد، سرمایه گذاری، اقتصاد خانواده، اقتصاد کسب و کار، بورس، مالیات حسابداری، مدیریت کارآفرینی و کسب و کار، بازاریابی و تبلیغات و... به ارائه خدمات تخصصی و مشاوره کلینیکی و بالینی میپردازد .
انتهای پیام/د