به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک شکلاتی خانگی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره - ۱۵۰ گرم
شکر- ۱۵۰ گرم
تخم مرغ -۳ عدد
پودر کاکائو- ۸۰ گرم
آرد -۲۵۰ گرم
بکینگ پودر- نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین – نصف قاشق چایخوری
نمک - مقدار کمی
آب جوش -۲۰۰ میلی لیتر
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱-تمام مواد را به دمای محیط برسانید.
۲-پودر کاکائو را الک و سپس با آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳-آرد را الک و با جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۴-فر را همین ابتدای کار با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.
۵-شکر موجود و کره را به دمای محیط برسانید و با هم زن برقی بزنید، برای اینکه رنگ آن کرمی و نرم شود نیاز است حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم زده شود.
۶-تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با دور آهسته هم زن بزنید تا به خوبی ترکیب شود.
۷-در این مرحله موادی را که در آماده سازی مواد اولیه کنار گذاشته بودید در چند مرحله به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
۸- برای این کار ابتدا یک سوم از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید و سپس نصف مخلوط پودر کاکائو و آبجوش را اضافه کنید و هم بزنید و همینطور ادامه دهید تا تمام مواد اضافه و به خوبی هم زده شود.
۹-در این مرحله مواد کیک شکلاتی آماده شده است.
۱۰-قالب مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و سپس کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید بعد مواد کیک شکلاتی را درون قالب بریزید و سطح کیک را صاف کنید و سپس قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.
نکات مهم
۱- استفاده از جوش شیرین در کیکهای شکلاتی باعث میشود بافت کیک بسیار نرم و خوشمزه شود.
۲- اگر کاغذ روغنی نداشتید میتوانید کف قالب را چرب کنید و سپس مقدار کمی آرد را به کف و دیوارههای قالب پخش کنید.
۳- بهترین قالب برای پختن کیک قالب کمربندی است، چون به آسانی میتوانید کیک را جدا کنید.
۴- در نیم ساعت اول که زمان پف کردن کیک است به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.
۵- بعد از گذشت نیم ساعت برای اطمینان از پخت کیک میتوانید از یک خلال چوبی استفاده و آن را به وسط کیک وارد کنید و اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک شما پخته شده است.
۶- بعد از اینکه کیک پخت فر را خاموش کنید و قالب را بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج کنید و بگذارید مقداری سرد شود تا به راحتی از قالب جدا شود.
۷- برای جلوگیری از ترک خوردن روی کیک حتما قالب را چند نوبت به سطح سفت و محکمی بکوبید.
۸- اگر تمایل داشتید میتوانید به جای آب جوش از شیر استفاده کنید.
منبع:خودروکار
انتهای پیام/