به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه تارتلتهای کوچک پنیری را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
کره ۵۰ گرم
پنیر گودای رندهکرده ۵۰ گرم
سینهی مرغ پخته یکچهارم عدد
کنسرو ذرت ۷۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱۲۰ میلیلیتر
پاپریکا ۱ پینچ
خیار و هویج برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد را در کاسهای الک کنید و کره را به آن بیفزائید.
آنگاه با نوک انگشتان، کره و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید.
سپس ۴ قاشق چایخوری آب سرد به آن بیفزائید و مواد را خمیر کنید.
حالا خمیر را روی سطح آردپاشیشده باز کنید و ۱۲ دایره به قطر ۵ سانتیمتر از آن ببرید.
بعد خمیرها را درون قالب کوچک مافین بگذارید.
اکنون پنیر، مرغ و ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید و این مواد را بین قالبها، روی خمیر بریزید.
اینک در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، قدری نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید و مایهی بهدست آمده را روی مخلوط پنیر و مرغ بریزید.
بعد رویشان پاپریکا بپاشید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر (تاون) گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید.
سپس هر یک از تارتلتها را در بشقابی قرار دهید و اطراف آنها را با خیار و هویج تزئین کنید.
حالا، تارتلت برای پذیرائی آماده است.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/