دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد انجام جراحی‌های زیرزمینی زیبایی در شرایط کرونا هشدار داد و گفت: این موضوع نه تنها سبب شیوع کرونا می‌شود بلکه عوارض جبران‌ناپذیر را در افراد به همراه خواهد داشت.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا فتحی فوق تخصص جراحی پلاستیک و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره اعمال جراحی زیبایی در شرایط کرونا اظهار کرد: در کشور ما افرادی از گروه‌های مختلف پزشکی که آموزش‌های لازم را در زمینه جراحی زیبایی ندیده اند مبادرت به انجام جراحی‌های زیبایی می‌کنند که این موضوع می‌تواند عواقب جبران ناپذیری را برای بیماران به همراه داشته باشد.

تنها ۳۵۰ فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در کشور داریم

او افزود: این در حالی است که فقط حدود ۳۵۰ نفر فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در کشور وجود دارد که همه این جراحان مطابق دستور العمل‌های صادره از سوی وزارت متبوع در شرایط همه گیری کرونا، تمام مراقبت‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا قبل، حین و بعد از اعمال جراحی را مدنظر قرار می‌دهند و شیوه‌نامه‌ها توسط آن‌ها به صورت کامل رعایت می‌شود.

دبیر انجمن فوق تخصصی جراحان پلاستیک و زیبایی ادامه داد: در حال حاضر فوق تخصص‌های جراحی پلاستیک اعمال جراحی ترکیبی (چند عمل همزمان) و همچنین از انجام عمل‌های طولانی به شدت پرهیز می‌کنند.

فتحی بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر افرادی با عنوان جراحی زیبایی اقدام به جراحی در سطح کشور می‌کنند و نه تنها دستورالعمل‌های بهداشتی توسط آن‌ها رعایت نمی‌شود بلکه به دلیل اینکه فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی نیستند و دوره‌های مربوطه در مدت زمان لازم را طی نکرده‌اند، جراحی آن‌ها خطرآفرین است و متاسفانه مکررا شاهد بروز صدمات جبران ناپذیری از سوی آن‌ها هستیم.

 فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی ضمن هشدار در مورد انجام جراحی‌های زیرزمینی در شرایط کرونایی ادامه داد: انجام جراحی‌های زیبایی در همه کشور‌های دنیا در شرایط کرونا افزایش یافته که دور کاری‌ها و در خانه ماندن از عوامل آن است؛ چرا که افراد دوره استراحت و بهبودی عمل را در منزل سپری می‌کنند. البته شرایط در کشور ما متفاوت است و در ایران نه تنها افزایش نیافته بلکه کمتر هم شده است.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.