به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت الاسلام و والمسلمین صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور در همایش تجلیل از منادیان صلح و سازش در شیراز، اظهار کرد: فارس در زمینه صلح و سازش در پروندههای ورودی به شوراهای حل اختلاف در کشور پیشرو است و در اخذ رضایت از خانواده مقتولین تلاشهای فراوانی انحام داده است.
او با بیان اینکه در کشور در حال حاضر در پروندههای کیفری ٤٦ درصد و در پروندههای حقوقی ٣٢ درصد پروندهها به صلح و سازش ختم میشود، افزود: این میزان از صلح و سازش آمار بالا و قابل قبولی است، اما به همین اندازه نباید اکتفا کرد و باید تلاش شود که در حوزه حقوقی هم آمار صلح و سازش به ٥٠ درصد برسد که یک هدف بلندی است.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور به دوران جدید تحول قضایی اشاره کرد و گفت: باید قانون شوراهای حل اختلاف دائمی شود و در مصوبه جدید که مجلس شورای اسلامی تصویب کرد و روال قانونی خود را طی میکند، وضعیت همکاران در این قانون پیش بینی شده که تثبیت شود و در لایحه جدید شوراهای حل اختلاف پیش بینی شده است که در حجم و سقف رسیدگیها را از ٢٠ میلیون تومان به ٥٠ میلیون تومان افزایش یابد و پروندههای بیشتری از دعاویهایی که در زمینه صلح و سازش است رسیدگی شود.
حجت الاسلام موسوی رییس کل دادگستری فارس نیز در این همایش گفت: از سال ٨٢ که شوراهای حل اختلاف تاسیس شده است تا کنون ٤٤٠ فقره پرونده قتل به صلح و سازش ختم شده است.
او با بیان اینکه ٤٢ درصد پروندههای ورودی به شوراهای حل اختلاف منحر به صلح و سازش میشود، افزود: در ١٠ ماهه امسال نیز ٥٣ پرونده قتل با صلح و سازش به پایان رسیده و برنامه ریزی شده تا پایان سال این میزان به ٦٠ فقره افزایش یابد.
انتهای پیام/