مدیر جهادکشاورزی نهاوند گفت: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار در نهاوند به کشت انواع گیاهان دارویی اختصاص دارد و این شهرستان قطب تولید گیاهان دارویی در استان است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: کریم حاج باباعلی مدیر جهادکشاورزی نهاوند در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار در این منطقه به کشت انواع گیاهان دارویی اختصاص دارد و این شهرستان قطب تولید گیاهان دارویی در استان است.

او تصریح کرد: گشنیز یکی از انواع گیاهان دارویی و زراعی شهرستان است و با توجه به قیمت این محصول و مزیت داشتن شهرستان برای تولید گشنیز طرح تحقیقاتی فرآوری محصول گشنیز در شهرستان نهاوند به‌عنوان پایلوت کشوری آغازشده است.

مدیر جهادکشاورزی نهاوند افزود: طرح تحقیقاتی فرآوری محصول گشنیز نهاوند اجرایی می‌شود چراکه کشاورزان نهاوندی  بیش از ۷۵ درصد این محصول در کشور را تولید می کنند و سطح زیر کشت محصولات زراعی در نهاوند حدود ۸۰ هزار هکتار است و ۱۳ هزار و ۳۵۰ هکتار نیز سطح زیر کشت انواع محصولات باغی این شهرستان است.

حاج باباعلی به مزایای این طرح اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه تولید گشنیز به‌صورت سنتی انجام می‌شود با اجرای این طرح و با استفاده از نظر کارشناسان کشاورزی به سمت مکانیزه کردن تولید حرکت خواهیم کرد.

او در ادامه به مشکلات تامین کود شیمیایی در شهرستان هم اشاره کرد و افزود: متاسفانه روزانه بیش از ۵۰تن کود کشاورزی از شهرستان‌های اطراف به نهاوند قاچاق می‌شود که بیشتر آن‌ها را ماموران نیروی انتظامی کشف و ضبط می کنند.

مدیر جهادکشاورزی نهاوند اضافه کرد:خوشبختانه برای برطرف کردن مشکلات کشاورزان و باغداران نهاوندی با تلاش نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی به زودی  ۱۰۰تن کود شیمیایی وارد نهاوند و بین کشاورزان توزیع می‌شود.

حاج بابا علی بیان کرد: مشکل کود شیمیایی برای کشاورزان کشوری است،اما به جرات می‌توان گفت مشکلات باغدران و کشاورزان نهاوند از همه جا کمتر است.

 بیش از ۱۵ هزار و ۳۰۰ نفر در بخش کشاورزی و باغداری شهرستان نهاوند به‌عنوان بهره‌بردار فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/س

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.