به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، میثم حجتی پور مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه با اشاره به جمعیت ۷۷۰ هزار نفری بیمه شدگان تامین اجتماعی در استان، گفت : در حال حاضر ۴۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است.
او با اشاره به حجم بالای مراجعه کنندگان به مراکز طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی، گفت : از ابتدای امسال تا پایان آذرماه حدود ۸۰۰ هزار نفر به مراکز سرپایی طرف قرارداد تامین اجتماعی مراجعه کردهاند.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه افزود: طی این مدت ۱۲ هزار نفر در مراکز درمانی طرف قرارداد بستری شدهاند و ۶۵۰۰ عمل جراحی و ۳۲۰۰ زایمان نیز در این مراکز داشتهایم.
او با اشاره به هزینههای سنگین درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی استان، گفت: در حال حاضر سالانه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان برای درمان بیمه شدگان استان بصورت مستقیم و غیرمستقیم هزینه میشود.
حجتی پور ادامه داد: دو بیمارستان استان شامل بیمارستان شهدا و نیز بیمارستان حضرت معصومه (س) زیرمجموعه تامین اجتماعی است که بیمارستان حضرت معصومه (س) تقریبا بیمارستان زنان و کودکان محسوب میشود و در همین راستا برای حفظ سلامت مادران باردار در این بیمارستان هیچ بیمار کرونایی بستری نشد.
این مسئول از اختصاص نیمی از ظرفیت بیمارستان شهدا جهت بستری بیماران کرونایی خبر داد و افزود: خوشبختانه از ۲۰ دی ماه که موج کرونا در استان فروکش کرد، بخشهای کرونایی این بیمارستان تعطیل شده و امیدواریم این شرایط تداوم یابد.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه افزود: در مدت شیوع کرونا در مجموع ۱۰۵۰ بیمار کرونایی در این بیمارستان بستری شدند که ۹۰۰ نفر آنها بهبود یافته و ترخیص شدند.
او ادامه داد: طی مدت شیوع کرونا، ۱۴ هزار مورد سی. تی. اسکن از مراجعین بیمارستان گرفته شد که ۵ هزار و ۵۰۰ مورد آن که شامل ۴۰ درصد موارد کرونا مثبت بودهاند.
این مسئول گفت: طی مدت شیوع کرونا حدود ۱۵ میلیارد تومان بصورت مستقیم و غیر مستقیم برای درمان بیماران کرونایی هزینه شده است.
حجتی پور در خصوص بدهی تامین اجتماعی به مراکز طرف قرارداد گفت: خوشبختانه در حال حاضر در پرداخت مطالبات به دانشگاه علوم پزشکی و سایر مراکز طرف قرارداد به روز هستیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه افزود: اگر پزشکی از نسخه نویسی الکترونیکی استفاده کند ۸۰ درصد مطالبات بصورت آنلاین پرداخت میشود و برای مطالبات داروخانهها در صورت استفاده از نسخ الکترونیک این میزان ۳۰ درصد است.
او به بخشی از پروژههای عمرانی حوزه درمان تامین اجتماعی در استان اشاره کرد و افزود: با وجود شرایط سخت اقتصادی، از توسعه مراکز درمانی در استان غافل نشدیم و طی دو سال گذشته درمانگاه سنقر و کلیایی، درمانگاه پاوه و درمانگاه جوانرود به بدنه درمان استان اضافه شد.
حجتی از پیگیری احداث اورژانس جدید بیمارستان شهدا خبر داد و ادامه داد: این اورژانس قرار است در دو طبقه به مساحت ۳۳۰۰ متر مربع احداث شود که بزرگترین اورژانس تامین اجتماعی کشور محسوب میشود.
او افزود: پیمانکار این پروژه تعیین شده و کار پروژه تا پایان سال کلید خواهد خورد و امیدواریم طبق برنامهریزی صورت گرفته ظرف ۱۸ ماه شاهد بهرهبرداری از این اورژانس باشیم.
حجتی پور به اقدامات صورت گرفته در بیمارستان حضرت معصومه (س) هم اشاره کرد و گفت: این بیمارستان به نوعی بیمارستان زنان و کودکان است و در حال حاضر یک سوم نوزادان استان در این بیمارستان متولد میشوند.
او از پیگیری راه اندازی بلوکهای زایمانی در این بیمارستان خبر داد و افزود: در نظر داریم هشت بلوک زایمانی در این بیمارستان راه اندازی کنیم و اعتبارات آن را نیز لحاظ کردهایم.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه افزود: امیدواریم این بلوکهای زایمانی طبق برنامه ریزی صورت گرفته ظرف ۹ ماه آینده راه اندازی شود و مادران باردار بتوانند شرایط بهتری در این بیمارستان داشته باشند.
او از پیگیری برای خریداری یک دستگاه ماموگرافی هم در این بیمارستان خبر داد و ادامه داد: در نظر داریم با خریداری این دستگاه، طرح غربالگری زنان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی را در خصوص سرطان سینه کلید بزنیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه انجام این اقدامات امسال ۳۶ میلیارد تومان هزینه درپی داشته، گفت: با اتمام این پروژه این میزان اعتبار به ۵۰ میلیارد تومان هم میرسد.
او به حذف دفترچههای تامین اجتماعی از ابتدای اسفندماه هم اشاره کرد و افزود: بسترسازی لازم برای این کار انجام شده و این طرح از ابتدای اسفندماه یا نهایتا تا پایان سال در استان اجرایی خواهد شد .
انتهای پیام/د