به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ثبتنام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ برای پذیرش در رشتههای با آزمون در دورههای روزانه، نوبت دوم (شبانه)، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین رشتههای تحصیلی با آزمون دانشگاه آزاد یکشنبه، ۱۲ بهمن از طریق درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آغاز شد.
شرایط شرکت مجدد دانش آموختگان مقطع کارشناسی در کنکور
دانش آموختگان مقطع کارشناسی در صورت شرکت مجدد در آزمون سراسری و قبولی با رعایت شرایط زیر میتوانند ادامه تحصیل دهند:
۱. فارغ التحصیلان رشتههای تحصیلی مورد نیاز وزارت بهداشت (مشمولین خدمات اجباری قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان) در مقطع کارشناسی که باید حداکثر تا تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ و یا ۳۱ بهمن ۱۴۰۰ (برای رشتههای با پذیرش در نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱) خدمات خود را به پایان رسانده باشند.
چنانچه در مقطع دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی پذیرفته شوند، میتوانند خدمات موضوع این قانون را پس از اتمام تحصیل با مقطع جدید به انجام برسانند.
۲. دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاههای اجرایی، تعهدات سهمیه بومی و یا سهمیه مناطق محروم.
۳. نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه.
شرایط شرکت مجدد دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفهای در کنکور
دانش آموختگان مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و پیوسته تمامی رشتههای تحصیلی و دکتری عمومی پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دکتری حرفهای دامپزشکی متقاضی تحصیل مجدد، میتوانند با رعایت شرایط زیر از طریق قبولی در آزمون سراسری در مقطع دکتری عمومی رشتههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تحصیل کنند و محدودیتی در انتخاب دورههای مختلف (روزانه و شهریه پرداز) ندارند:
۱. انجام خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان برای مشمولین این قانون الزامی است.
۲. دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاههای اجرایی و عدم دارا بودن تعهدات سهمیه بومی و یا سهمیه مناطق محروم.
۳. نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان نظام وظیفه.
دانش آموختگان مقطع کاردانی رشته «اپتیک» که قبل از سال ۱۳۸۹ پذیرفته شده باشند، درصورت شرکت در گروه آزمایشی علوم تجربی و احراز نمره علمی و شرایط لازم، میتوانند در مقطع کارشناسی پیوسته رشته بینایی سنجی ادامه تحصیل دهند.
انتهای پیام/
آیا با مدرک فوق لیسانس روزانه ،می توان در کارشناسی روزانه تحصیل کرد؟
لطفا جواب بدهید