در مطلب زیر طرز تهیه یک دسر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ترافل های شکلاتی خوشمزه  را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید



مواد مورد نیاز
خامة صبحانه ....۱۲۵ گرم

شکلات تلخ آبکرده .....۲۵۰ گرم

شربت پرتقال.... ۳ قاشق سوپخوری

فندق برشته و خرد کرده...... ۵۰ گرم

شکلات تلخ آبکرده برای تزئین ......۳۰۰ گرم

ترافل برای تزئین...... به میزان لازم

روش تهیه

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه شکلات را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و شربت پرتقال و فندق را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و در حدود ۴۵ دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا هر بار به اندازة یک قاشق چایخوری از مخلوط فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. ترافل‌ها را در شکلات (۳۰۰ گرم) بغلتانید و رویشان ترافل رنگی بریزید. توپ‌های شکلاتی را روی فویل بگذارید و صبر کنید تا شکلات ببندد. اکنون توپ‌های شکلاتی را در کپسول‌های مخصوص قرار دهید و در ظرف پذیرائی مناسب بگذارید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.