در مطلب زیر به شما ثابت می‌کنیم می‌توانید با جایگزین کردن نان سبوس دار به جای نان سفید از چاقی جلوگیری کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از انتقادات وارده به افرادی که دارای اضافه وزن و چاقی هستند وارد می‌شود این است که مصرف کربوهیدرات آن‌ها یعنی مصرف نان، برنج و ماکارونی در آن‌ها زیاد است. به طور عمده مصرف زیاد نشاسته و کربوهیدرات باعث بالا رفتن وزن می‌شود، اما تفاوتی که افراد برای کربوهیدرات‌ها قائل نمی‌شوند نان سفید و نان سبوس دار است چرا که مصرف نان سبوس دار نه تنها باعث زود سیر شدن و کمک به لاغری است به هیچ عنوان نیز باعث چاقی نمی‌شود.


بیشتربخوانید


نان سفیدنان سفید

موادغذایی مقوی و دارای ریز مغذی مانند نان‌های سبوس‌دار باعث می‌شود، با حجم کمتری از غذا افراد سیر شوند و سلول‌ها به سیری واقعی برسند و در نتیجه از چاقی جلوگیری شود

برنج و آردی که سبوس‌شان گرفته می‌شود، در واقع ریز مغذی‌های بسیار مفید آن گرفته می‌شود، که باعث می‌شود حجم زیادی از غذا خورده شده، ولی ریز مغذی‌ها به اندازه کافی به سلول‌ها نرسد.

کربوهیدرات

درنتیجه سلول‌ها همیشه گرسنه هستند و این امر سبب می‌شود، رفتار‌های عجیب در غذا خوردن پیدا شود و اشتهای کاذب پدید آید، که به علت گرسنگی سلولی است.

در نتیجه شما می‌توانید با جایگزین کردن نان سبوس دار به جای نان سفید از چاقی جلوگیری کنید و با سریع سیر شدن اشتهای کاذب خود را نیز کنترل کنید.

منبع: هر خبر 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.