در گزارش زیر طرز تهیه فراستینگ چیزکریم شکلاتی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فراستینگ چیزکریم شکلاتی که دارای بافتی خامه ای، ابریشمی صاف است آن را درست کنید کیک و کاپ کیک هایتان را به زیبایی تزئین نمایید.

اگر فراستینگ خیلی خامه‌ای و غلیظ دوست دارید – پس این همان دستور موردعلاقه شماست. پنیر خامه ای، لطافت دلپذیری را به این کریم افزوده همچنین فوق العاده خامه‌ای که با طعم شکلات غنی است این فراستینگ مناسب برای کیک وانیلی یا شکلاتی است.

قبل از تهیه آن بدانید که مزه‌ای مانند پودینگ شکلات دارد و خیلی خوشمزه است و به دلیل وجود پنیر خامه‌ای خیلی شیرین نیست.

در این پست شاهد کرمی خواهید بود که از ترکیب پنیر خامه ای، کره، پودر کاکائو و پودر شکر بوجود میاد. این کرم در حدی سفته که میتونید به سادگی با استفاده از قیف و ماسوره کیک‌ها یا بیسکویت‌ها یا تارت‌ها را تزئین کنید.


بیشتر بخوانید

مواد مورد نیاز فراستینگ چیزکریم شکلاتی

این فراستینگ برای ۱۸ کاپ کیک کافیست…

کره ۱/۲ پیمانه در دمای اتاق ۱۱۳ گرم
پنیرخامه‌ای پر چرب ۲۲۶ گرم

**حتما از پنیرخامه‌ای با چربی بالا استفاده کنید.

عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه ۶۵ گرم
پودر شکر ۳ فنجان
خامه زده شده ۱-۲ قاشق غذاخوری (در صورت نیاز)

** پودر کاکائویی که استفاده می‌کنید حتما کیفیت خوبی داشته باشد (خیلی مهم) و طعم تلخ آن فراستینگ را خوشمزه‌تر می‌کند.

** اگر پنیرخامه‌ای شور بود نمک را از دستورپخت حذف کنید.

** میزان پودر شکر بستگی به ذائقه شما و غلظت فراستینگ دارد پس پودر شکر را کم کم اضافه کنید (۱ فنجان در هر مرحله).

طرز تهیه فراستینگ چیزکریم شکلاتی

در یک کاسه بزرگ با استفاده از همزن کره را بزنید تا کرکی و نرم شود (این کار حدود ۲-۴ دقیقه طول می‌کشد). این کار برای آن است که کره بیش‌تر در دمای اتاق قرار گیرد سپس پنیر خامه‌ای را افزوده و با همزن بزنید.

در نهایت وانیل و نمک را اضافه کنید.

پودر کاکائو و پودر شکر را با هم الک کنید سپس همزن را روی سرعت کم قرار دهید به آرامی شروع به مخلوط کردن کاکائو و پودر قند در مخلوط کره کنید (من معمولاً در هر زمان حدود ۱ فنجان اضافه می‌کنم).

سپس سرعت همزن را بیش‌تر کرده و حدود ۱ دقیقه بزنید.

الان وقت آن رسیده که کمی مزه آن را بچشید. اگر فراستینگ خیلی شله، حدود ۱/۴ فنجان پودر قند اضافه کنید. اگر غلیظه و شیرینه ۲- ۱ قاشق غذاخوری خامه زده شده را به آن اضافه کنید.

فراستینگ باید ضخیم، خامه‌ای و کاملا براق باشد.

** اگر کریم شکلاتی را بیش از حد بزنید شل خواهد شد پس مراقب باشید.

منبع: یامی شف

انتهای  پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۴ ۱۶ بهمن ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۳ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
به به ممنونم
Canada
ناشناس
۲۰:۱۰ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
نمیتونی بنویسی پنیر خامه ای
....