به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سیاوش امیر مکری مدیرعامل شرکت فرودگاهها در جمع خبرنگاران درباره پروازهای عبوری گفت: پیش از کرونا و سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی، تعداد پروازهای عبوری از آسمان کشور روزانه ۷۰۰ تا ۸۰۰ پرواز بود، اما بعد از کرونا به ۱۳۰ پرواز کاهش یافت و در حال حاضر به ۴۵۰ پرواز عبوری در روز افزایش یافته و به مرور شرایط پرواز عبوری بهتر خواهد شد.
او ادامه داد: تا پایان سال ۲۰۲۱ به شرایط پروازهای عبوری در سال ۲۰۱۹ برمیگردیم.
امیر مکری در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه وضعیت صنعت هوانوردی دنیا بعد از کرونا با کاهش شدید عملیات هوانوردی روبهرو شده است، اما وضعیت در حال بهبود یافتن است، گفت: وزارت راه و شهرسازی در آن دوره به ما اعلام کرد که با شرکتهای هواپیمایی همکاری و همراهی داشته باشیم و با شرایطی که اجرا شده، سعی کردهایم با آنها همکاریهای لازم را داشته باشیم و فشار مضاعفی به آنها وارد نکنیم.
او ادامه داد: صنعت هوانوردی با کاهش چشمگیر پروازهای خارجی روبهرو شده که همین موضوع باعث افزایش حجم بدهی شرکتهای هواپیمایی خارجی شده است.
مدیر عامل شرکت فرودگاهها اظهار کرد: این میزان بدهی کم کم در حال افزایش است و نسبت به تعداد ارقام سال گذشته افزایش پیدا کرده، اما شرکت هواپیمایی داخلی به مرور بدهیهایشان در حال پرداخت است و ما در حال رایزنی در این زمینه هستیم.
همچنین تورج دهقانی زنگنه معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره اتفاق روز گذشته فرودگاه امام خمینی (ره) گفت: دید خلبان ترکیشایر پنج کیلومتر بود و باران نیز میبارید، اما برای اَپروچ، یک ابر سیاه بوده است.
بیشتر بخوانید
او ادامه داد: خلبان ترکیشایر دو فرودگاه آلترنیت داشته که یکی اصفهان و دیگری باکو بوده که دومی را انتخاب کرد. بنابراین کار خلافی نکرده، اما به دلیل فضای رسانهای ایجاد شده در ترکیه پس از این اتفاق، موضوع را از ترکیشایر و سازمان هواپیمایی ترکیه پیگیری خواهیم کرد.
زنگنه ببان کرد: مراتب اعتراض خود را به ترکیشایر و سازمان هواپیمایی ترکیه اعلام میکنیم.
انتهای پیام/