سیفی با بیان اینکه ۲۱۸ هزار دانش‌آموز عشایری در ۲۷ استان کشور مشغول تحصیل هستند، گفت: این تعداد دانش‌آموز در ۶ هزار مدرسه تحصیل می‌کنند که هزار و ۷۹۰ مدرسه از این تعداد سیار هستند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد رضا سیفی، مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری کشور در آیین نواختن زنگ انقلاب اسلامی در مدرسه عصمتیه روستای قنات ملک زادگاه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه سردار سلیمانی اعتماد کرد، باور کرد و معتقد شد، گفت: اگر سردار سلیمانی نبود کشور دچار آشفتگی می‌شد و برکات سردار سلیمانی حتی بعد از مرگ او نیز وجود دارد.

او افزود: از این منطقه محروم عشایری، شخصی در کشور‌های مختلف منطقه ظهور کرد که محصول انقلاب اسلامی و مدارس است و وجود او لرزه بر اندام دشمنان اسلام و مسلمانان انداخت.

سیفی با تاکید بر اینکه دانش آموزان سردار سلیمانی را الگوی خود قرار دهند، بر ترویج مکتب شهید سلیمانی در مدارس تاکید کرد.

او با بیان اینکه" عشایر ذخیره انقلاب هستند" گفت: امیدواریم رفاه و آموزش با کیفیت این عزیزان در کشور فراهم شود.

مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری کشور گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با مدیران ادارات آموزش و پرورش تاکید کرد باید مسیر دسترسی به آموزش با کیفیت در تمامی مناطق کشور فراهم شود و هیچ تفاوتی بین نقاط مرزی کشور، دورافتاده‌ترین نقاط نسبت به مرکز استان‌ها نباشد.

او بیان کرد: امیدواریم شرایط کشور به گونه‌ای پیش برود و شرایطی به وجود آید که همه دانش‌آموزان به صورت مساوی از امکانات کشور فرهنگسراها، سینما و مکان‌های ورزشی برخوردار شوند.

سیفی با بیان اینکه به برکت جمهوری اسلامی ۲۱۸ هزار دانش‌آموز عشایری در ۲۷ استان کشور مشغول تحصیل هستند، بیان کرد: این تعداد دانش‌آموز در ۶ هزار مدرسه تحصیل می‌کنند که هزار و ۷۹۰ مدرسه از این تعداد سیار هستند.

او گفت: اولویت اول آموزش و پرورش در این سه سال گذشته پوشش تحصیلی دانش‌آموزان دختر عشایری بوده است؛ زیرا اگر دانش آموزان دختر شرایط تحصیل را داشته باشند باعث توسعه و پیشرفت کشور می‌شوند.

سیفی بیان داشت: گسترش، بهسازی و آماده‌سازی مدارس چادری به مدارس کانکسی چرخدار مجهز به پنل خورشیدی و دارای اتاق استراحت معلم و مجهز به سرویس بهداشتی اولویت بعدی آموزش و پرورش عشایری است.

او عنوان کرد: کانکس چرخدار بهتر از ساختمان فیزیکی است؛ زیرا تعداد دانش آموزان عشایری کم است و دانش آموزان باید در مناطق صعب العبور تحصیل کنند و از طرفی هم ساخت ساختمان در این مناطق به صرفه نیست؛ زیرا ممکن است عشایر به خاطر خشکسالی مسیر کوچ خود را عوض کنند.

مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایری کشور گفت: به زودی ۲۵ مدرسه چادری شهرستان رابر به مدرسه کانکسی تبدیل خواهند شد.

 انتهای پیام/ م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار