در مطلب زیر فوت و فن‌های پخت دمی گوجه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم تمام فوت و فن‌های پخت یک دمی گوجه خوشمزه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز - یک عدد
برنج - ۲ لیوان
سیب زمینی -یک عدد
زعفران - یک چهارم قاشق چای‌خوری (ساییده شده)
نمک - به میزان لازم
فلفل سیاه - به میزان لازم
گوجه فرنگی - ۵ عدد
روغن - نصف استکان
زردچوبه - به میزان لازم


بیشتر بخوانید

دمی گوجه در خانه همه ایرانی‌ها پخته می‌شود و مربوط به منطقه خاصی نیست.
طرز تهیه:
۱- ابتدا گوجه‌ها را بشویید و رنده کنید یا در مخلوط کن پوره کنید. برنج را پس از شست وشو به همراه دو لیوان آب و گوجه فرنگی پوره شده روی حرارت بگذارید.

۲- در ظرف مناسب پیاز داغ درست کنید و زعفران آب کرده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک را در آن بریزید و به برنج اضافه کنید.

۳- سیب زمینی‌های نگینی شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد تا آب آن تمام شود و فقط در حدود چند قاشق آب برای دم کشیدن باقی بماند.

۴- برنج را دم کنید و اجازه دهید آماده شود.

نکته‌ها
۱- اضافه کردن یک عدد لیمو عمانی به غذای در حال جوش به خوشمزه‌تر شدن برنج کمک زیادی می‌کند.
۲- اگر غذا به اندازه کافی رنگ ندارد، یک قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
۳- در صورت تمایل ۲ تا۶ قاشق شیر به برنج اضافه کنید تا ته دیگ خوش رنگ تری داشته باشید. (این مقدار را از آب اولیه کم کنید)
۴- بهتر است بعد از دم کشیدن غذا به جای روغن از کره استفاده کنید.
۵- اگر از طعم سیر خوش تان می‌آید، می‌توانید دو حبه سیر هم رنده و به غذا اضافه کنید. این دمی را با سبزی میل کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
سیب زمینی رو با پیاز سرخ کنین و بعد گوجه پوره شده رو اضافه کنید و بعد بقیه مراحل عالی میشه حتما امتحان کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۲ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
پیاز راسرخ کرد بعد رب اضافه کرده درحد دوقاشق غذاخوری ورب راکمی سرخ میکنیم وبعد ادویه شامل ادویه کاری وفلفل قرمز وبعد 3تا 4عدد گوجه وقتی گوجه خو ب له شد اب اضافه میکنیم وبعد ربع ساعت برنج اضافه میکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
دمی گوجه که اینجور نیست اخه سیب زمینی تو دمی ؟؟؟ اول پیاز را سرخ کرده بعد پوره گوجه نه ۵ تا حتما برا ۲ یا ۳ پیمانه باید یک کیلو گوجه رنده کرد با پیاز ها خوب سرخ بشه آب نداشته باشه بعد ادویه و کمی پودر لیمو عمانی و رعفران و نمک اونوقت برنج اضافه بشه آب به اندازه داشته باشه تا برنج شفته نشه بعد دم بشه عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۲۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۹
این دستورا چیه .‌بعد از پیازداغ گرفتن باید زردچوبه راتفت بدی ..بعدش گوجه را بریزی تا له بشه بعد اب وبرنج ....سیب زمینی رهم که باعث بد مزه شدن میشه اگه اب گوشت باشه بهتره