به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه پای برنج و قارچ را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ -۶ نفر
روغن ۱ قاشق سوپخوری
آب مرغ ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
تخممرغ ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
قارچ خردکرده ۲۵۰ گرم
کدو حلوایی مکعبی خردکرده ۲۵۰ گرم
پیاز خردکرده ۱ عدد
پنیر چدار یا گودای رنده کرده ۱ پیمانه
شیر ۸۰ میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
بیشتر بخوانید
روش تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب ۱۸ × ۲۸ سانتیمتری را چرب نمایید. آنگاه ۱/۵ پیمانه از آب مرغ را همراه با برنج در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا برنج بپزد و بعد آن را دم کنید تا کاملاً نرم شود.
حالا صبر کنید تا برنج خنک شود. اینک ۲ عدد از تخممرغها را همراه با نمک و فلفل به آن بیفزایید و در قالب بریزید و خوب فشرده کنید.
اکنون باقیمانده آب مرغ، قارچ، کدو حلوائی و پیاز را به مدت ۸ دقیقه بپزید و بگذارید آب آن کشیده شود. اینک مخلوط فراهم کرده را روی برنج بریزید و پنیر را رویش بپاشید.
سپس تخممرغ باقیمانده را با شیر مخلوط کنید و روی پای بریزید. حالا پای را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، در فر بپزید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/