به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رئیسی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در نشست بررسی طرح جامع شهری اظهار داشت: باید به سمت افزایش سطح تراکم ساخت و سازها در ارتفاع باشیم تا مردم به جای خرید زمین گرانقیمت، به سمت خرید مسکن ارزانقیمت بروند.
او افزود: با توجه به اینکه طرح جامع و طرح تفصیلی، آینده شهر را مشخص میکند بنابراین میطلبد تمامی اطلاعات در اختیار مشاور طرح قرار گیرد تا گره و مشکلات شهر بررسی و رفع شود.
بیشتر بخوانید
رئیسی با بیان اینکه سرانههای ورزشی باید در طرح جامع شهری دیده شود، افزود: در حال حاضر در جنوب شهر سرانه ورزشی تنها ۲۰ سانتیمتر است، بنابراین در راستای توسعه سرانههای ورزشی اهتمام ویژه باید داشته باشیم.
او ادامه داد: همچنین باید در سرانه فضای سبز به جنوب شهر و ناحیه غرب شهرکرد توجه ویژه شود، چراکه در جنوب باید فضای سبز بهگونهای باشد که از ورود ریزگردهای دشت شهرکرد به شهر جلوگیری شود.
رئیسی با بیان اینکه باید به دنبال افزایش سطح تراکم ساخت و ساز با در نظر گرفتن سرانههای فضای باز باشیم، خاطرنشان کرد: با توجه به تأکیدهای جدید برای بهره برداری مناسب از زمین در شهرکرد باید به سمت افزایش سطح تراکم در ساخت و سازها در ارتفاع باشیم تا مردم به جای خرید زمین گرانقیمت به سمت خرید مسکن ارزانقیمت بروند.
او با بیان اینکه تمامی این مشکلات در طرح جامع و تفصیلی باید دیده شود، گفت: چنانچه در آینده مشکلی در شهر ایجاد شود به طرح جامع و تفصیلی برگشت داده میشود، بنابراین امروز باید همه مدیران متولی امر بسیج شوند و مشکلات را شفاف برای مشاور بیان کنند.
بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد در ادامه نشست بیان کرد: در طرح جامع شهری باید مغایرتها برطرف و در طرح مورد نظر تمامی موارد و مباحث شهری از جمله ترافیک و تغییر کاربری اراضی در نظر گرفته شود.
او با بیان اینکه لازم است طرحهای جامع شهری بروزرسانی شوند تا بتواند نیازهای شهر را برآورده نماید، افزود: باید مشکلات و معضلات شهر بررسی و راهکارهای لازم در طرح جامع دیده تا نسخه یکسانی برای شهرها پیچیده نشود بلکه طرح شهر مطابق با نیازها و شرایط همان شهر تدوین شود چراکه هدفمان از دنبال کردن این بازنگری تأمین منافع شهروندان است.
عبدالغنی با بیان اینکه در تهیه برنامه پنجساله شهرداری طرح جامع بسیار تأثیرگذار است اضافه کرد: در طرح جامع و تفصیلی باید ساماندهی مشاغل نیمهمزاحم، مسائل ترافیکی، اراضیهایی نظیر صنایع حوضچهای، فناوران دو و کمربندی ۱۵ خرداد به درستی دیده شود.
او ادامه داد: براساس اظهارات مشاور طرح جامع شهری و با توجه به ضوابط و قوانین و مقررات راه و شهرسازی امکان تغییرکاربری اراضی صنایع حوضچهای بههیچعنوان وجود ندارد.
احمدرضا امینیان معاون عمرانی فرماندار شهرستان شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: یکی از دلایل تأخیر در تهیه طرح جامع و تفصیلی جانمایی اراضیهایی برای مساجد و اماکن با کاربریهای مختلف بوده است.
او گفت: با توجه به اینکه سند آمایش سرزمین و اسناد توسعه شهری در دست انجام و ایدههایی برای توسعه شهرستان ارائه شده است، بنابراین مشاور در تلاش است تا با تلفیق این نظرات تمامی موارد و مباحث را در طرح جامع دیده تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.
مرجان دادایی سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: در تهیه طرح جامع باید سهم ۱۰ درصد شهرداری مدنظر قرار گیرد و به عنوان یک محل درآمدزایی برای شهرداری استفاده شود.
او با بیان اینکه مخالف جابجایی کمربندی ۱۵ خرداد نیستیم، تصریح کرد: باید پیشنهادات و طرحها درخصوص اجرای طرح کمربندی ارائه تا بهترین طرح انتخاب شود.
سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری شهرکرد بیان کرد: در طرح جامع باید سرانه فضای سبز، آموزشی و خدماتی به درستی دیده شود.
انتهای پیام/ف