در گزارش زیر طرز تهیه بقچه بادمجان را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه بقچه بادمجان یک غذای فانتزی و شیک مناسب برای مهمانی و جشن‌ها، با دستور پخت ساده را در ادامه آموزش می دهیم.

مواد لازم:

۱ کیلو بادمجان
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز رنده شده
۱ استکان آرد سوخاری
۱ عدد تخم مرغ
مقداری جعفری
نمک و فلفل سیاه
گوجه فرنگی
فلفل
۱ قاشق غذاخوری رب
۱ الی ۱ ونیم لیوان آب گرم


بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از ۲۰ راز خوشمزه شدن خورش فسنجان و فوت‌وفن‌های پخت ته چین زعفرانی تا دسر لیوانی ویکتوریا + تصاویر


طرز تهیه:

بادمجان هارو پوستشونو بکنین (بصورت یکی درمیان)، دراز دراز مثل عکس نازک ببرین و نمک و فلفل سیاه بپاشین و سرخ کنین.
گوشت چرخ کرده، پیاز، آرد سوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه رو ورز بدین و توپی کنین و سرخ کنین.

دو تا از بادمجان‌ها رو بشکل مثبت بزارین روهم و کوفته‌های کوچک رو یکیشو بزارین وسطش و ببندین، روش گوجه فرنگی و فلفل بزارین و با خلال دندان اینارو بهم وصل کنین، همشو توی سینی فر بچینین و از طرفی رب رو با آب گرم و نمک مخلوط کنین و از کنار سینی بریزین توی سینی، در فر گرم ۲۰۰ درجه بپزین تا فقط گوجه فرنگی‌ها و فلفل‌ها بپزن. با جعفری و … تزیین کنین.

منبع: ماتیلدا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۹ بهمن ۱۳۹۹
خیلی توضیحاتتون ضعیف بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۴ ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
روغن ازکجا؟!موادشومیشه باآب سرخ کرد!