![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر لیوانی ویکتوریا آشنا کنیم.
مواد اصلی
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
آرد گندم ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
بیسکویت پودر شده ۲ لیوان
میوه ۱۰ عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
خامه و پودر قند را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
در ظرف دیگر زرده و وانیل را میزنیم تا رنگش روشن بشه و کنار میزاریم.
شیر و آرد و نشاسته و شکر را در قابلمه ریخته هم میزنیم تا نشاسته حل بشه بعد روی حرارت مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه.
کمی از مواد را به مخلوط زرده اضافه میکنیم تا یک دست بشه بعد مواد زرده را به مواد روی حرارت اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم.
بعد از یکدست شدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از حرارتش پایین بیاد.
مخلوط خامه و پودر قند رو اضافه کنیدو مخلوط کنید.
وقتی مایه یک دست شد یک لایه بسکوییت پود شده تو ظرف دلخواه بریزید و بعد از مواد تون و بعد میوه و لایه لایه بالا برید.
سایر نکات
پودر قند همون شکرآسیاب شده است
نوش جانتان
منبع: پاپیون
انتهای پیام/
ممنوندستتوندردنکنه