به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، نژاد جهانی مدیرکل بودجه ارزیابی خسارات سازمان مدیریت بحران کشور در هفتمین نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: توجه به مسئولیتهای اجتماعی دستگاههای اجرایی مرتبط در سطح ملی و استانی برای جبران خسارتهای ناشی از شکستگی لوله انتقال نفت مارون و جلوگیری از تکرار آن ضروری است.
او افزود: برای مدیریت این حادثه باید فراتر از توان دستگاهها وارد میدان عمل شویم.
بیشتر بخوانید
جهانی اضافه کرد: حادثه شکستگی لوله انتقال نفت مارون با اولویت از سوی وزیر کشور، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و وزیران مرتبط در حال پیگیری است.
او ادامه داد: توجه به ضوابط قانونی و مهندسی باعث کاهش آسیبهای ناشی از حوادث طبیعی در شهرها و روستاها میشود.
جهانی گفت: در همین راستا توجه به هدایت آبهای سطحی و تقویت شهرداریها و دهیاریها باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
او افزود: تبدیل یک مخاطره طبیعی به حادثههای خسارتبار نتیجه رفتار انسانها و دخالت آنان در طبیعت است.
جهانی اضافه کرد: توجه به سطح تعیین حادثه ضروری است و نباید نسبت به این مهم سادهانگاری شود.
او ادامه داد: تصویب قانون بیمه همگانی در حوزه مکانهای مسکونی کشور یک سرمایهگذاری مطمئن برای کمخطر شدن سرمایههای مردم در درازمدت محسوب میشود.
جهانی گفت: نظام ارزیابی خسارت براساس مستندات فنی و طرحهای پروژهمحور باعث جلوگیری از اعمال نظرهای سلیقهای و اجحاف به مناطق کمتربرخوردار خواهد شد.
او افزود: پروژهمحور بودن اعتبارات و ضرورت اعمال شاخصهای تخصصی و علمی در حوزه مدیریت بحران باید در سطح ملی تقویت شود.
جهانی اضافه کرد: تخصصی شدن نگاهها به حوزه مدیریت بحران در سطح ملی و تقویت ضرورت پاسخگویی دستگاههای اجرایی به مدیریت بحران مورد توجه جدی باشد.
او ادامه داد: جلوگیری از فعالیت جزیرهای در حوزه مدیریت بحران و تبدیل سازمان مدیریت بحران از رویکرد اجرایی به حاکمیتی براساس قانون نیازمند تلاش ویژه مسئولان مرتبط است.
نشت نفت در بخش میانکوه در ۲ دهه گذشته برای چهارمین بار در روز یکشنبه ۲۳ آذرماه امسال بر اثر شکستگی خط لوله نفت مارون به اصفهان در منطقه تلمبهخانه روستای گندمکار شهرستان اردل رخ داد.
انتهای پیام/ف