در گزارش زیر طرز تهیه آش کلم برگ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه آش کلم برگ آشنا کنیم.

مواد لازم:

نخود یک دوم پیمانه
لوبیا چیتی یک دوم پیمانه
نمک، فلفل و ادویه مقداری
عدس دو سوم پیمانه
کلم برگ خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
سیر داغ ۱ قاشق سوپ خوری
هویج نگینی خرد شده ۳ عدد
برگ کرفس ۵۰ گرم
رشته آش ۲۰۰ گرم
کشک یک دوم پیمانه


بیشتر بخوانید

روش تهیه:
برای پخت آش کلم برگ ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید.

سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود.

آن گاه عدس را بیفزایید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.

حالا هویج نگینی را به همراه برگ‌های کرفس خرد شده اضافه نمایید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

اکنون رشته آش را در آش بریزید تا نرم شود.

در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه نمایید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.