مدیر جهادکشاورزی شهرستان تربت جام گفت: تربت جام دومین تولید کننده مرغ و تامین کننده گوشت سفید استان می‌باشد وبا داشتن ۱۰۵ واحد مرغداری گوشتی سالانه ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی داشته است.

علیرضا عرفانی مدیر جهادکشاورزی تربت جام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: فعالیت این تعداد مرغداری نقش مهمی در اشتغال این شهرستان مرزی داشته و همچنین قطب تامین گوشت مرغ استان محسوب می‌شود.

او افزود: مرغداری ۳۰ هزار قطعه‌ای واقع در بخش بوژگان تربت جام با مساحت ۱.۲ هکتار در سال ۹۲ از محل طرح‌های واگذاری کشاورزی به کشاورز واگذار گردید و با سرمایه گذاری شخصی ۲۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسیده و تاکنون یک دوره نیز جوجه ریزی و پرورش مرغ داشته و موجب اشتغال ۵ نفر بطور مستقیم گردیده است.

انتهای پیام//ز. ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.