معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:با درج نشانگر‌های رنگی بر روی بسته بندی مواد غذایی سهم هر معیار در محصول مورد نظر مشخص است و مردم می‌توانند با مطالعه آن مواد غذایی مورد نظر خود را تهیه کنند.

لیلی عبدالرحمانی معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،گفت:برروی همه محصولات غذایی نشانگر‌هایی با سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز وجود دارد که مقدار استفاده شده از مواد را نمایش می‌دهد.

او افزود: نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای با درج موارد شاخص‌های قند، چربی، نمک و اسید‌های چرب ترانس در هر سهم از ماده غذایی به مصرف‌کننده کمک می‌کند تا بتواند با نگاه سریع و با استفاده از رنگ‌های سبز، نارنجی و قرمز ماده غذایی را از حیث شاخص‌های مهم تغذیه‌ای ارزیابی و مناسب‌ترین را انتخاب کند.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی تربت جام ادامه داد:رنگ سبز بیانگر (اندک)، نارنجی (متوسط) و رنگ قرمز (زیاد) است و معیار‌های قابل فهم هر سهم، نام محصول، میزان سهم محصول بر حسب میلی لیتر یا گرم را نمایش می‌دهد.

عبدالرحمانی بیان کرد:انرژی، قند، چربی، نمک و اسید‌های چرب ترانس با این سه رنگ نمایش داده و سهم هر معیار در محصول مورد نظر مشخص است و مردم می‌توانند با مطالعه آن مواد غذایی مورد نظر خود را تهیه کنند.

انتهای پیام//ز.ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار