به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حسین کوه خضری، مدیر سازمان تعاون روستایی استان قم، گفت: از ابتدای امسال تا پایان دی ماه ۳۱ هزار تن گوشت سفید و ۶۰ هزار تن تخم مرغ در استان قم تولید شده است.
او در خصوص کاهش چشمگیر نهادهها و مشکلات متعدد ناشی از این کمبود گفت: این میزان تولید گوشت سفید با توجه به وجود مشکلاتی در تامین نهاده ها، کار بزرگ است که تولید کنندگان قمی در بخش تولیدات دام و طیور آن را رقم زده اند.
مدیر سازمان تعاون روستایی استان قم با اشاره به اعتراض دامداران و ناتوانی در تامین نهاده مورد نیاز دام گفت: در تامین گوشت قرمز وضعیت خوبی را شاهد نیستیم.
کوه خضری در خصوص تولید آبزیان در قم هم گفت: پارسال تولید ماهیان گرمابی، خاویار و تیلاپیا حدود هزار و ۴۰ تن و تولید ماهیان سردآبی حدود ۷۰۰ تن بوده است.
انتهای پیام/ش