فرهنگ صحیح استفاده از آب در جامعه متحول شود

مدیرعامل شرکت آبفا سیستان و بلوچستان گفت:با توجه به اهمیت آب در زاهدان و کم‌آبی که در استان با آن مواجه هستیم باید فرهنگ استفاده از آب در جامعه متحول شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، قاسمی مدیرعامل شرکت آبفا استان  سیستان و بلوچستان با حضور در جلسه پرسش و پاسخ مردمی استان، موصوف به نهضت مطالبه گری که امروز جمعه، در مصلی قدس زاهدان برگزار شد، بیان کرد: این حق مردم است که بر روی مسائل اساسی استان از جمله مسئله آب، مطالبه گری دقیق و مستمر داشته باشند.

او  ادامه داد: با توجه به اهمیت آب در زاهدان و کم‌آبی که در استان با آن مواجه هستیم باید فرهنگ استفاده از آب در جامعه متحول شود؛ چراکه با فرهنگ کنونیِ استفاده از آب در استان، به‌زودی با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اظهار داشت: متأسفانه هنوز موضوع آب به درستی تجلّی پیدا نکرده و مردم و حتی مسئولین ما، بحرانی بودنِ شرایط را باور ندارند.

قاسمی افزود: تأمین آب آشامیدنی با توجه به جمعیت روزافزون و شرایط آب و هوایی منطقه، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. هنوز مردم و مسئولین ما به این باور نرسیده‌اند که استان سیستان و بلوچستان ازنظر منابع آبی، بسیار فقیر است و شاید به عبارت دقیق‌تر در فقر مطلق به سر می‌برد؛ تا زمانی که این باور نهادینه نشود، نمی‌توانیم برنامه‌های اصلاحی خود را در زمینه‌ی کاهش مصرف آب، در استان پیش ببریم.

او  با بیان اینکه انتقال آب از چاه نیمه‌ها به زاهدان سبب ثبات در سفره‌های آب زیرزمینی این شهر شده است، گفت: با اجرای خط دوم انتقال آب از چاه نیمه‌ها به زاهدان، مشکلِ آب آشامیدنیِ ساکنان این شهر رفع می‌شود.

این مقام مسئول بابیان اینکه حوادث تحمیل شده به شبکه، عامل قطعی‌های مکرر آب مشترکین شهر زاهدان است، افزود: قطعی‌های مکرر آب در مناطقِ تحت پوشش شبکه آب بهداشتی، عمدتا” ناشی از سرعت گرفتن پروژه‌های ساماندهی و عملیات عمرانی دستگاه‌های اجرایی در مناطق مذکور می‌باشد.

اوگفت: بنا به اعلام واحد امداد حوادث، علی رغم افزایشِ گروه‌های عملیاتی و استقرار مستمر در مناطق شمالی زاهدان، وجودِ حجم بالای حوادث و قدمت تأسیسات موجود، رفع اتفاقات را با کندی مواجه می‌سازد.

مدیرعامل آبفا استان همکاری دستگاه‌های اجرایی را امری ضروری دانست و گفت: انتظار می‌رود با همکاری بیشتر دستگاه‌های متولّی، در ادامه‌ی کار، حوادث کاهش یافته و مشکلات مردم شریف این مناطق به حداقل ممکن برسد.

قاسمی گفت: با یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی، همکاریِ مدیران و پرسنل شرکت افزایش یافته و با تقویت بنیه مدیریتی و استفاده از ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی موجود، خدمات ارائه شده به مشترکین، با کیفیت بیشتر انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همچنین از راه‌اندازی پلیس آب، در این استان خبر داد و اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با استفاده از ظرفیت‌های مردمی و با آگاه‌سازی مردم، قدم‌های خوبی را در جهتِ تغییرِ الگوی مصرف آب، برداریم.

او در پایان تأکید کرد: متأسفانه برخی صحبت‌ها در خصوص ناسالم بودن آب استان که از سوی افراد متعدد مطرح می‌شود، حقیقت ندارد و این سخنان چیزی جز تشویشِ اذهان عمومی نیست؛ چرا که سلامت مردم، خط قرمز ماست و اجازه نمی‌دهیم حتی یک قطره آب آلوده، وارد شبکه تأمینِ آب استان شود.

انتهای پیام/.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار