به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرزتهیه استیک آرژانتینی را به شما آموزش دهیم.با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
استیک ۲ تکه...... هر کدام حدود ۵۰۰ گرم
سیر ریز خرد کرده .......۲ حبه
گشنیز ...... دو سوم پیمانه
رزماری......۲شاخه
جعفری خرد شده..... ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده.......۱ عدد
روغن زیتون...... سه چهارم پیمانه
سرکة سفید ..... یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل..... به میزان لازم
روشتهیه
ابتدا سینی فر را در فاصلة ۱۰ سانتیمتری از شعله قرار دهید و آن را روشن کنید. حبههای سیر را در دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا کاملاً له شوند. سپس گشنیز، جعفری، رزماری، پیازچه و روغن زیتون را اضافه کنید. دستگاه را دوباره روشن کنید مراقب باشید ریز نشوند. سپس مخلوط را از دستگاه خارج کنید. حالا نمک، فلفل و سرکه را به سس اضافه کنید و مخلوط را کنار بگذارید. کمی نمک و فلفل به هر دو طرف استیک بمالید و در سینی چرب شدة فر قرار دهید؛ و هر طرف را برای ۷ دقیقه کباب کنید. استیک را از فر خارج کنید و در یک فویل بپیچید. ۵ دقیقه منتظر بمانید. سپس گوشت را به صورت ورقههایی به ضخامت یکونیم سانتیمتر ببرید و با سس سرو کنید.
آرژانتینیها علاقة فوقالعاده زیادی به خوردن کباب دارند. جلوی اکثر رستورانها یک باربیکیو قرار دارد. کمتر توریستی میتواند در خیابانهای شلوغ آنجا قدم بزند و در برابر بوی گوشت کباب شده مقاومت کند. در کشورهای آمریکای جنوبی، کباب را با سس مخصوصی به نام چی میچوری که ترکیبی است از سبزیجات معطر، سیر، سرکه و روغن میخورند. در کنار این غذا یک سالاد تند با استفاده از برگهای ریز اسفناج، مقداری نان تست سیردار و سس سالاد سزار تهیه کنید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/