مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت:۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعویض شبکه‌های فرسوده خطوط انتقال، پست‌های قدیمی و ترانس‌های با سن بالا در استان مورد نیاز است.

علیرضا پرنده مطلق مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اظهارداشت: شبکه‌های برق سیستان و بلوچستان به دلیل وجود مشکلات آب و هوایی مانند توفان‌های شدید، جریان‌های موسمی، سیلاب‌های فصلی، گرمای شدید و زمین‌های شوره‌زار تجهیزات دچار فرسودگی شده که این مشکل از ناحیه شمال تا جنوب استان وجود دارد.

او  با بیان اینکه یکی از شرکت‌ها و استان‌هایی که بیشترین سهم را در بازسازی تجهیزات فرسوده شبکه‌های‌ برق دارد سیستان و بلوچستان است افزود: حدود هشت درصد از بودجه‌ای که قرار بوده برای بازسازی این شبکه‌ها در نظر گرفته شود به عنوان سهم این استان اختصاص یافته است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه از یکم دی سالجاری تا پایان سال چندین پروژه بسیار مهم در صنعت برق این استان آغاز شده تصریح کرد: حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد هزینه این پروژه‌هاست و امیدواریم که تمامی این طرح‌ها حداکثر تا تیر ۱۴۰۱ در مدار قرار گیرند.

او  افزود: احداث خط ۲۳۰ کیلو ولت زاهدان - میرجاوه، پست ۲۳۰ کیلو ولت سردرگان، پست ۲۳۰ کیلوولت پارود، خط ۱۳۲ کیلوولت کتیج، پست ۲۳۰ کیلوولت زرآباد و احداث خط ۲۳۰ کیلوولت خاش- سراوان است.

پرنده مطلق با اشاره به دستاوردهای شرکت برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان در ۲ سال گذشته بیان کرد: با افزایش بهره‌وری به دستاوردهای مهمی رسیدیم که دستیابی به بیشترین رشد در شاخص‌های ارزیابی توانیر از میان ۱۶ شرکت برق منطقه‌ای در کشور تحت عنوان طرح(سیما)، رتبه نخست کشور در نسبت هزینه بهره‌برداری به ارزش تجهیزات، رتبه دوم در جذب منابع مالی،رتبه دوم درصد پروژه‌های اولویت‌دار برق‌دارشده، رتبه چهارم کشور در سرانه ارائه پیشنهاد، رتبه سوم مدیریت مصرف برق، پروژه مطالعاتی به نام «مطالعه جامع مشخصات پوشش‌های RTV » و کسب رتبه برتر میان تمامی دستگاه‌های اجرایی استان در جشنواره شهید رجایی سال ۹۸ از جمله مهمترین این دستاوردهاست.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.